bu saatten alman bir şey ifade etmez hocam kargo alımı kapandıAlıntıyı görüntüle
Beyler bundan sipariş etmiştim iptal yedi bir daha şansımı deneyim mi başka ürün mü bakayım
dün 2. aldığım ürün iptal yemişti bu sabah 8.45 de tekrar aldım 14.30 da kargoya verildi yarın sabah şansını dene ama kargodada iptal edilme şansı var benim ilk aldığım ürün kargoda iptal yediAlıntıyı görüntüle
Beyler bundan sipariş etmiştim iptal yedi bir daha şansımı deneyim mi başka ürün mü bakayım
Oha Ciddi misin İşte bu sıkıntı.Dün kargolanan ürün sabah dağıtıma çıktı olarak gözüküyordu, arkadaşlar şimdi neden gelmedi hala diye aradım sorun oluştu hesabınıza kısıtlama getirilmiş, trendyolla görüşmeniz gerekmektedir dediler, kargoyu da teslim etmediler maalesef
trendyol expresshangi kargo
evet şimdi trendyol ile görüşücemOha Ciddi misin İşte bu sıkıntı.
Davalık olduk desene hacıfbı gelmiş ondan bakımda
Her zaman kullandıgın yerine farklı bir mail ile hesap açkurdumda noxu trendyolda hangi hesabı kullanmamız lazım
bende aldım bunu merak ediyorum acaba nasıl bir şeyÇok şükür kargoya verilmiş bakalım ürünün kalitesi nasılmış. (510 TL'den düştü)
Alıntıyı görüntüle
trendyol uygulamada geçerli sadecenoxda tarayıcıdan mı giriyoruz yoksa yüklüyomuyuz ve hangi hesabı kullanıyoruz kullanmadığımız mı?