Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

COMMANDERR

80+ Bronze
Valla benim kargo sabah 9 da dağıtıma çıkmıştı hâlâ gelecek ,bizimkilerde mi geri döndü ne yaptı

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Tek bir kod satırı ile bütün Super40 kodunu kullanan siparişleri bulurlar zaten. Örneğin
Select ıd from process where code=“SUPER40”
Sonra all banned hffhjjhhjj

burakbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Burak Erdaloğlu
ben ssd ve 2 tane sweet vermiştim 1 tane swet geldi diğerleri iptal oldu

Peak2Core

80+
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış birde. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu kadar adamı banlamayacaklarına göre toplu iptal. Super40 kodu ile oluşmuş kargo kodlarına toplu geri çekme emri verilir. Gg

ChristianSerratos

80+ Silver

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Benim dağıtımda gelecek iki ürünüm vardı ve gelmediler. Trendyol Express'ti. Bundan dolayı mı gelmedi, iade mi etmişler kontrol edeyim hemen.

ChristianSerratos

80+ Silver
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Siz npc ler ne zaman bitecek çok merak ediyorum noldu alamadın mi ne bu dram baştan beri diyoruz Trendyol express kargoları geri çekebilir diye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom