❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla benim kargo sabah 9 da dağıtıma çıkmıştı hâlâ gelecek ,bizimkilerde mi geri döndü ne yaptı

Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış birde. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.

Son düzenleme:
Bu kadar adamı banlamayacaklarına göre toplu iptal. Super40 kodu ile oluşmuş kargo kodlarına toplu geri çekme emri verilir. Gg

Benim dağıtımda gelecek iki ürünüm vardı ve gelmediler. Trendyol Express'ti. Bundan dolayı mı gelmedi, iade mi etmişler kontrol edeyim hemen.

Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Siz npc ler ne zaman bitecek çok merak ediyorum noldu alamadın mi ne bu dram baştan beri diyoruz Trendyol express kargoları geri çekebilir diye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri