Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış birde. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.

En iğrenci 100₺'ye nasıl yapılacağını anlatacağını söyleyen elemandı. Deprem falan olsa evimizi soymaya gelecek ilk insanlar bunlardan olacaktır.

COMMANDERR

80+ Bronze
Trendyol denizli'den çıkan ürünü bugün teslim etti.
Sürat kargo Sancaktepe'den Pendike gelip Dağıtıma çıkan kargoyu teslim edemedi

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Evren AYDIN
3.30 sipariş verdim kulaklık,faturası geldi hazırlanıyor görünüyor şuan

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Dün 4 saat uykuyla çalıştım bu indirim yüzünden Trendyol yapacaksa adam gibi iş yapsın kesecekse de parasını kodlamasını yapandan kessin! TR de her şeyin fiyatı aşırı uçuk ve Trendyol un adam gibi indirim yaptığını görmüyorum hiç şu aralar N11 ve Hepsiburada iyi işler çıkarıyor asıl bu indirimi TR de yapması lazım Trendyol un

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Emre
Benim kulaklık hala iptal yememiş dağıtım şubesine gidiyor

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Evren AYDIN
Ben satıcı olsam direk çıkarım kargoyu Trendyol dersede iptal et diye benim sorunum değil derim parama bakarım 😝🤣

ChristianSerratos

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,282
Üyeler
165,958
Son üye