❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış birde. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.

En iğrenci 100₺'ye nasıl yapılacağını anlatacağını söyleyen elemandı. Deprem falan olsa evimizi soymaya gelecek ilk insanlar bunlardan olacaktır.

Trendyol denizli'den çıkan ürünü bugün teslim etti.
Sürat kargo Sancaktepe'den Pendike gelip Dağıtıma çıkan kargoyu teslim edemedi

3.30 sipariş verdim kulaklık,faturası geldi hazırlanıyor görünüyor şuan

Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Dün 4 saat uykuyla çalıştım bu indirim yüzünden Trendyol yapacaksa adam gibi iş yapsın kesecekse de parasını kodlamasını yapandan kessin! TR de her şeyin fiyatı aşırı uçuk ve Trendyol un adam gibi indirim yaptığını görmüyorum hiç şu aralar N11 ve Hepsiburada iyi işler çıkarıyor asıl bu indirimi TR de yapması lazım Trendyol un

Ben satıcı olsam direk çıkarım kargoyu Trendyol dersede iptal et diye benim sorunum değil derim parama bakarım 😝🤣

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri