Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Ek Açıklama 2023-11-09 104310.png

o.O2

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Furkan Demir
Kazan bilişimden alanlar hayatta mı ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Dediğim gibi hocam mikro ihracat diye geçiyor trendyol'da mağazası olan birisi atmıştı bu indirimden önce veya azerbeycana satış yapılmadan önce mağazalardan onay istenmiş yapıp yapmayacakları hakkında mail'de kdv'nin sıfır olduğu ile alakalı şeyler yazıyordu.
Azerbaycanda genel alışverişte KDV 0 değil, ama KDV'nın %10 geri alınıyor banka uygulamaları aracılığıyla.(Bazı ürünler hariç). Online ticaret kısmında da illa vardır, trendyolu bilmiyorum ama. Kendileri karşılıyorlardır KDV'ı muhtemelen.

federalper

80+ Silver
Kargom bu gün dağıtım için gelmişti ama hemen ardından iade diyip geri gönderdiler. Trendyol asistana girip faturamı incelediğimde ürünün fiyatı olarak çekilen paraya 599 TL yazmışlar ama Trendyol uygulamasına ve kartıma baktığımda ise 239 TL çekilmiş. Başta destek talebinde bulunarak kargomun incelenip iadesinin iptali için talepte bulunmak istedim ama sonra korkup gerek duymadım. Acaba destek talebinde bulunsaydım inceleme sonucu kargomu teslim alabilir miydim? Trendyol asistana sorduğumda bana şunları söyledi; kargonuz açılıp incelendiğinde bi hasar olmadığı tespit edilirse iade gerçekleşmez ve kargonuzu teslim alabilirsiniz.
Bence şansını dene açıp kontrol etsinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azerbaycanda genel alışverişte KDV 0 değil, ama KDV'nın %10 geri alınıyor banka uygulamaları aracılığıyla.(Bazı ürünler hariç). Online ticaret kısmında da illa vardır, trendyolu bilmiyorum ama. Kendileri karşılıyorlardır KDV'ı muhtemelen.
aynen galiba sizde her şeyde geçerli değil mi bir arkadaşım 15 pro max bakıyordu kdv'yi geri alabileceğini söylemişti aldıktan sonra

DaffyGraphic

80+ Silver
Bence şansını dene açıp kontrol etsinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen galiba sizde her şeyde geçerli değil mi bir arkadaşım 15 pro max bakıyordu kdv'yi geri alabileceğini söylemişti aldıktan sonra
Hayır KDV'ı geri alamıyor. Mesela 1300 manatlık bir ürün aldım, 32 manat KDV geri aldım. %15-20 gibi bir şey. (KDV'nın %15-20). Banka uygulamalarında belirli kartlar var onlari alırsan ve onlarla alışveirş yaparsan o banka sana 2x veriyor, %10 değilde %20 gibi.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Evet arkadaşlar ürün kargodan döndü maalesef. Benim şanssızlığım mı bilmioyurm. Kargosunu alabilen var mı? Kargo trendyol expressti.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    57.8 KB · Hit: 155

DaffyGraphic

80+ Silver
yanlış hatırlamışım aynen bir siteye girip bakıyordu yüzdelik oranına vs
Evet, kartla ödeme yapmak özellikle elektronik şeylerde çok önemli. Yüksek fiyat için %5-%10 iyi para ediyor. Bazı insanlar markete alışveriş falan yapıyor, 5000-6000 manatlık ve ya daha fazla, yüksek miktarda KDV geri alıyorlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,436
Üyeler
164,840
Son üye
slhyldz
Top Bottom