Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
ne ihracatı hocam hint pirinci alanlar var ''çatdırılmaya uygun'' adam hindistandan pirinç alıyor sana satıyor buna da ihracat mı diyorlar, dediğin gibi ihracat diye geçiyorsa indirimin sebebi, bununda altında siyasi bi rezillik var.
Dediğim gibi hocam mikro ihracat diye geçiyor trendyol'da mağazası olan birisi atmıştı bu indirimden önce veya azerbeycana satış yapılmadan önce mağazalardan onay istenmiş yapıp yapmayacakları hakkında mail'de kdv'nin sıfır olduğu ile alakalı şeyler yazıyordu.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Ankara sc ye gitti orda iptal oldu sanırım . Arıyorum biri diyo üzün ezildi ondan iade biri diyo azeri kupon kullanılmış çözümü falan varmı?

Dragoon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Takao Kinomiya
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle

Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz

Güncelleme

Arkadaşlar bu konu bu kadar hit alcağı beklemiyordum. Yorumlara vs bakamadım alan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden. Alamayanlar benim gibi sağlık olsun herkes faydalansın diye açtım konuyu. Sanırım fixlenmiş herkese teşekkürler tekkrardan. Popüler konuda 4cüye gelmiş. ^^
Adam zehri saldı sonra tepeyi terk eden Uhud okçusu gibi takılıyor. :) Millet birbirini yemeye başladı. Yardımlaşın arkadaşlar aşağıya çekmeye çalışmayın. Ortak villian tyol ona birbirinizi yemeyin.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Parayı ne zaman geri verecekler

saly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yakup Arı
Instagram
saly.upset
Kargom bu gün dağıtım için gelmişti ama hemen ardından iade diyip geri gönderdiler. Trendyol asistana girip faturamı incelediğimde ürünün fiyatı olarak çekilen paraya 599 TL yazmışlar ama Trendyol uygulamasına ve kartıma baktığımda ise 239 TL çekilmiş. Başta destek talebinde bulunarak kargomun incelenip iadesinin iptali için talepte bulunmak istedim ama sonra korkup gerek duymadım. Acaba destek talebinde bulunsaydım inceleme sonucu kargomu teslim alabilir miydim? Trendyol asistana sorduğumda bana şunları söyledi; kargonuz açılıp incelendiğinde bi hasar olmadığı tespit edilirse iade gerçekleşmez ve kargonuzu teslim alabilirsiniz.

Ekler

• IMG_20231109_103740.jpg
    IMG_20231109_103740.jpg
    58.6 KB · Hit: 117
  • IMG_20231109_103526.jpg
    IMG_20231109_103526.jpg
    87.7 KB · Hit: 122
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri