Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
korgolar gelmeye devam ediyor dostlar, konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum, herkese sevgiler

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 132

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Yusuf Gümüş
Trendyol express ile gönderilen ürünler geri çekiliyor şuanda maalesef.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Hocam benimki teslimat şubesine gelmiş ama geri çekme olur mu sizce?
Benim evime teslim ettikleri ürünü gelip geri istediler, sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın ürün şubedeymiş sabah şube açılmadan kapıya dikilip çalışanları beklemiş. Ürünü alınca koşarak oradan uzaklaştım takip etmesinler diye farklı yollardan eve gittim diyor. aldığı ürün rgb kasa fanı :D
:D :D

• Beğen
Reaksiyonlar: linx

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Çok garip. İlk gün normalde kargo iptal etmedir kapıdan almadır yoktu bu gün çıktı bu mevzular. Arkadaş madem kullanmamızı istemiyorsunuz sadece azerbaycan adresi girilmesini zorunlu kılın ya da azerbaycan telefon no/kimlik no doğrulaması getirin. Bu kadar zor olamaz. Ha madem izin veriyorsanızda bizim kullanmamıza bu kuponu, kapatmıyorsanız o zaman kargoları da iptal etmeyin. Saçma sapan iş yapıyorlar.
Aynı fikirdeyim, hadi oldu yapıldı bir hata diyelim . 3 günü geçti nerdeyse hala devam ediyo mevzu . planlı bişey mi acaba. Bu kadar bile bile lades olurmu

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Farklı yollardan gittim takip etmesinler diye diyor kahkaha attım ajahsajshsjsjxjsjjsjdjd

saly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yakup Arı
Instagram
saly.upset
Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Yusuf Gümüş

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    57.8 KB · Hit: 111

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?
Tamam satıcıya yansımıyor işte indirim %100 trendyol zarar bütçesinden.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
benim kargoyuda dağıtımdan geri çektiler dağıtımda olanlar kargo firmasını arasın şöföre kodu söylesin yoksa yetişmez gibi çekerler geri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom