Hocam benimki teslimat şubesine gelmiş ama geri çekme olur mu sizce?Trendyol express ile gönderilen ürünler geri çekiliyor şuanda maalesef.
Benim evime teslim ettikleri ürünü gelip geri istediler, sen düşünHocam benimki teslimat şubesine gelmiş ama geri çekme olur mu sizce?
Arkadaşın ürün şubedeymiş sabah şube açılmadan kapıya dikilip çalışanları beklemiş. Ürünü alınca koşarak oradan uzaklaştım takip etmesinler diye farklı yollardan eve gittim diyor. aldığı ürün rgb kasa fanı
Oha nasıl iştir bu yaBenim evime teslim ettikleri ürünü gelip geri istediler, sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fikirdeyim, hadi oldu yapıldı bir hata diyelim . 3 günü geçti nerdeyse hala devam ediyo mevzu . planlı bişey mi acaba. Bu kadar bile bile lades olurmuÇok garip. İlk gün normalde kargo iptal etmedir kapıdan almadır yoktu bu gün çıktı bu mevzular. Arkadaş madem kullanmamızı istemiyorsunuz sadece azerbaycan adresi girilmesini zorunlu kılın ya da azerbaycan telefon no/kimlik no doğrulaması getirin. Bu kadar zor olamaz. Ha madem izin veriyorsanızda bizim kullanmamıza bu kuponu, kapatmıyorsanız o zaman kargoları da iptal etmeyin. Saçma sapan iş yapıyorlar.
Olabilir hocam benimki bu şekilde oldu.Hocam benimki teslimat şubesine gelmiş ama geri çekme olur mu sizce?
Dostum bunu kaç tl ye aldın acaba?korgolar gelmeye devam ediyor dostlar, konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum, herkese sevgiler
Tamam satıcıya yansımıyor işte indirim %100 trendyol zarar bütçesinden.Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?