Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Yusuf Gümüş

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    57.8 KB · Hit: 160

saly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yakup Arı
Instagram
saly.upset
İade olacak para ödediğiniz para, çıkan para. Bazen satıcının kendisi kesiyor faturayı, o zaman ürünün kendi fiyatı yazıyor. Bazen trendyoldan otomatik kesiliyor, o zaman indirimli fiyat oluyor. Her iki durumda ödediğiniz miktar kartınıza geri dönuyor. Fazlası ve eksiği yok.
Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?
ya hocam ne olacak sen mi tek aldın sanki alıp da kullanan o kadar kişi var forumda

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?
Bu durumda bir sıkıntı yok. Hala bir şeyleri kurtarmaya çalışıyorsunuz da iş işten geçti artık zorlamayın. Faturada tabii ki indirimli fiyat yazmaz.

İnsaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf gündoğan
beyler şimdi sms geldi MNG kargo : gönderiniz 2.kez dağıtıma çıkarılmış teslim edilememiştir şubeden alabilirsiniz yazıyor. Gidip alsam sorun olur mu sizce
Gitme mahkemeye giderler dava açar idam kararı çıkar sakın

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom