Birisinin de kapısına bırakılan kargo geri kapının önünden alınıp iade edilmiştiSanmıyorum ciddi olduğunu, bunu söyleyen sadece o var. Öyle bir şeyin olmasıda çok çok zor.
Birisinin de kapısına bırakılan kargo geri kapının önünden alınıp iade edilmiştiSanmıyorum ciddi olduğunu, bunu söyleyen sadece o var. Öyle bir şeyin olmasıda çok çok zor.
SanmamKargoya verilince iptal oluyor mu yurtiçi kargo ile gelicek benimki
Yalandır yaBirisinin de kapısına bırakılan kargo geri kapının önünden alınıp iade edilmişti
Benimki kargoda iadeye gitti.Sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalandır ya
Evet çıkan para geri iade ediliyor.İade olacak para ödediğiniz para, çıkan para. Bazen satıcının kendisi kesiyor faturayı, o zaman ürünün kendi fiyatı yazıyor. Bazen trendyoldan otomatik kesiliyor, o zaman indirimli fiyat oluyor. Her iki durumda ödediğiniz miktar kartınıza geri dönuyor. Fazlası ve eksiği yok.
Hangi kargo?Alıntıyı görüntüle
kargo şubesi iadeyi başlatmış bile evimin dibine kadar gelip geri dönü kargo
Gitme takacaklar kelepçeyi yem bubeyler şimdi sms geldi MNG kargo : gönderiniz 2.kez dağıtıma çıkarılmış teslim edilememiştir şubeden alabilirsiniz yazıyor. Gidip alsam sorun olur mu sizce
Vallahi bilmiyorum ben de onu söyleyenin yalancısıyım doğrudur değildir bilemem ama siparişler kargodan geri dönüyor orası kesinSanmam
Yalandır ya
SüratHangi kargo?
ya hocam ne olacak sen mi tek aldın sanki alıp da kullanan o kadar kişi var forumdaEvet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?
Kendileri zarar eder valla hiç umrumda değil açıkçası. O kadar kargo parası boşa gitti taşınan ürünlere yazık olduBenimki kargoda iadeye gitti.
Bu durumda bir sıkıntı yok. Hala bir şeyleri kurtarmaya çalışıyorsunuz da iş işten geçti artık zorlamayın. Faturada tabii ki indirimli fiyat yazmaz.Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?
Yani incelemesini istesem ve inceleme sonucu kargoyu teslim alırsam hiçbir sıkıntı çıkmaz?ya hocam ne olacak sen mi tek aldın sanki alıp da kullanan o kadar kişi var forumda
Gitme mahkemeye giderler dava açar idam kararı çıkar sakınbeyler şimdi sms geldi MNG kargo : gönderiniz 2.kez dağıtıma çıkarılmış teslim edilememiştir şubeden alabilirsiniz yazıyor. Gidip alsam sorun olur mu sizce
Hangi kargo buBenimki kargoda iadeye gitti.
Olur mu ya .benim ki Adana'dan geliyo teslim edilse bari benimki yurtiçi ile gelecekVallahi bilmiyorum ben de onu söyleyenin yalancısıyım doğrudur değildir bilemem ama siparişler kargodan geri dönüyor orası kesin
Sürat