Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
arkadaşlar an itibariyle kurye vermekten vazgeçip şubeye getirmiş iade talebi var gidip almayı denicem gelişmeleri yazarım (yurtiçi)

DaffyGraphic

80+ Silver
Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?
Keşke isteseymişsiniz. Bir şey kaybetmezdiniz en azından.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
350 sayfa konuda 350 tane ürün alınmışmıdır acaba

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Yusuf Gümüş

saly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yakup Arı
Instagram
saly.upset
en kötü geri alırlar canını alacak değiler ya denemekten zarar gelmez
Peki o zaman çok teşekkür ederim, kargosu iptal/iade için geri gönderilenler Trendyol canlı destek ile iletişime geçip kargonun incelenmesi için talepte bulunabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Yıldırım
Peki o zaman çok teşekkür ederim, kargosu iptal/iade için geri gönderilenler Trendyol canlı destek ile iletişime geçip kargonun incelenmesi için talepte bulunabilirler.
incelense ne değişir ki hocam. Trendyol sana yaptığın illegal işlemi açıklar en fazla :D

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
🔥💥💥🔥🔥Kargoları yarı yoldan dönen verilen verilmeyen kardeşlerim,hiç üzülmeyin kanınız yerde kalmadı.kuponu kullanabilen binlerce insan var,kargo masraf zararı var trendyolun .her türlü zarardalar intikaminiz peşinen alındı 😂

saly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yakup Arı
Instagram
saly.upset
incelense ne değişir ki hocam. Trendyol sana yaptığın illegal işlemi açıklar en fazla :D
Hayır canlı destekte iade için gerekli şartları söylemişti bana, eğer bunların hiçbiri mevcut değilse iade gerçekleşmez demişti.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom