-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 706
en kötü geri alırlar canını alacak değiler ya denemekten zarar gelmezYani incelemesini istesem ve inceleme sonucu kargoyu teslim alırsam hiçbir sıkıntı çıkmaz?
en kötü geri alırlar canını alacak değiler ya denemekten zarar gelmezYani incelemesini istesem ve inceleme sonucu kargoyu teslim alırsam hiçbir sıkıntı çıkmaz?
Keşke isteseymişsiniz. Bir şey kaybetmezdiniz en azından.Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?
Trendyol ExpressHangi kargo bu
Olur mu ya .benim ki Adana'dan geliyo teslim edilse baribenimki yurtiçi ile gelecek
700 alınmıştır.350 sayfa konuda 350 tane ürün alınmışmıdır acaba
Peki o zaman çok teşekkür ederim, kargosu iptal/iade için geri gönderilenler Trendyol canlı destek ile iletişime geçip kargonun incelenmesi için talepte bulunabilirler.en kötü geri alırlar canını alacak değiler ya denemekten zarar gelmez
Bazı aç gözlüler çok suistimal ettiler.350 sayfa konuda 350 tane ürün alınmışmıdır acaba
Daha klavye ve mouse geliyor, artık onlarda yapacağım.Keşke isteseymişsiniz. Bir şey kaybetmezdiniz en azından.
Evet, trendyol expressOha cidden mi
incelense ne değişir ki hocam. Trendyol sana yaptığın illegal işlemi açıklar en fazlaPeki o zaman çok teşekkür ederim, kargosu iptal/iade için geri gönderilenler Trendyol canlı destek ile iletişime geçip kargonun incelenmesi için talepte bulunabilirler.
Hayır canlı destekte iade için gerekli şartları söylemişti bana, eğer bunların hiçbiri mevcut değilse iade gerçekleşmez demişti.incelense ne değişir ki hocam. Trendyol sana yaptığın illegal işlemi açıklar en fazla![]()