❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    57.8 KB · Hit: 171
İade olacak para ödediğiniz para, çıkan para. Bazen satıcının kendisi kesiyor faturayı, o zaman ürünün kendi fiyatı yazıyor. Bazen trendyoldan otomatik kesiliyor, o zaman indirimli fiyat oluyor. Her iki durumda ödediğiniz miktar kartınıza geri dönuyor. Fazlası ve eksiği yok.
Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?

Evet çıkan para geri iade ediliyor.
Söylemek istediğim bir şey daha var, benim kargom iade için geri gönderildi ama iade sürecini ben ya da satıcı başlatmadı. Trendyol canlı destekte iki tarafında iade ya da iptal için bir şey başlatmadığını söyledi. Talepte bulunursam kargom açılıp hasarlı olup olmadığı incelenecekti. Eğer hasar yoksa iptal/iade işlemi iptal edilecekti ve kargom bana teslim edilecekti. Talep oluşturmasını istemeyip iptal/iade yapılmasına izin vermiş oldum. Eğer incelensin deseydim ve kargomu teslim alsaydım ilerleyen zamanlarda bir sorunla karşılaşır mıydım acaba?
ya hocam ne olacak sen mi tek aldın sanki alıp da kullanan o kadar kişi var forumda

Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?
Bu durumda bir sıkıntı yok. Hala bir şeyleri kurtarmaya çalışıyorsunuz da iş işten geçti artık zorlamayın. Faturada tabii ki indirimli fiyat yazmaz.

Benimki kargoda iadeye gitti.
Hangi kargo bu
Vallahi bilmiyorum ben de onu söyleyenin yalancısıyım doğrudur değildir bilemem ama siparişler kargodan geri dönüyor orası kesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürat
Olur mu ya .benim ki Adana'dan geliyo teslim edilse bari 😂 benimki yurtiçi ile gelecek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri