❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
korgolar gelmeye devam ediyor dostlar, konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum, herkese sevgiler

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 136
Trendyol express ile gönderilen ürünler geri çekiliyor şuanda maalesef.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0
Hocam benimki teslimat şubesine gelmiş ama geri çekme olur mu sizce?
Benim evime teslim ettikleri ürünü gelip geri istediler, sen düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın ürün şubedeymiş sabah şube açılmadan kapıya dikilip çalışanları beklemiş. Ürünü alınca koşarak oradan uzaklaştım takip etmesinler diye farklı yollardan eve gittim diyor. aldığı ürün rgb kasa fanı :D
:D :D

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
Çok garip. İlk gün normalde kargo iptal etmedir kapıdan almadır yoktu bu gün çıktı bu mevzular. Arkadaş madem kullanmamızı istemiyorsunuz sadece azerbaycan adresi girilmesini zorunlu kılın ya da azerbaycan telefon no/kimlik no doğrulaması getirin. Bu kadar zor olamaz. Ha madem izin veriyorsanızda bizim kullanmamıza bu kuponu, kapatmıyorsanız o zaman kargoları da iptal etmeyin. Saçma sapan iş yapıyorlar.
Aynı fikirdeyim, hadi oldu yapıldı bir hata diyelim . 3 günü geçti nerdeyse hala devam ediyo mevzu . planlı bişey mi acaba. Bu kadar bile bile lades olurmu

Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 104722.png
    57.8 KB · Hit: 121
Ürünlerin faturasında farklı fiyat ve Trendyol uygulaması üzerinde farklı bir fiyat yazıyor. Sizden çıkan para ise faturadaki fiyat değil, Trendyol uygulamasında gördüğünüz indirimli fiyat oluyor. Kargosu gelenler gidip hiç faturadaki yazan fiyatlarına baktı mı acaba?
Tamam satıcıya yansımıyor işte indirim %100 trendyol zarar bütçesinden.

benim kargoyuda dağıtımdan geri çektiler dağıtımda olanlar kargo firmasını arasın şöföre kodu söylesin yoksa yetişmez gibi çekerler geri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri