sistemde teslim edildi gecıldı mı?Şuan aras kargo ile iki adet test kitabı ve ID-Cooling Se-206-XT cpu soğutucumu teslim aldım
HE VALLAH ALKSMDŞAKSLMDŞGörebilirsiniz sinirlenmiş snahsndjks
Benden gelip istediler, ben içine başka bir şey koyup verdim ama vermicem diyorum kapımdan gitmiyor dikildi kapıya o an ne yapıp ne yapmayacağımı bilemedim böyle bir şey yaptımEvden gelip kargoyu geri istedi ne demek sallamasyonlara bak arkadaş İnanmayın şunlara. Eğer varsa öyle bir şey vermeyin hakları yok
Bizim şansta bu kadarDağıtımdan iade oldu
Yok yola çıktı şubeye geldi ardından sabah iade isteği gözüküyordu bir baktım iade yazıyor aradım trendyol geri çekmiş.Kargo yola çıkmadan mı iadeye düştü acaba
Buraya at dostum özele değil ben inanmıyorum sadece seni de tanımıyorum
edildimi iademiYurtiçi kargo bir saat önce dağıtıma çıkmış, teslim edilirse yazarım.
Başka bir şey koydun da farketmediler mi hocam bunu. Cidden uyduruyorsunuz gibi geldiBenden gelip istediler, ben içine başka bir şey koyup verdim ama vermicem diyorum kapımdan gitmiyor dikildi kapıya o an ne yapıp ne yapmayacağımı bilemedim böyle bir şey yaptım
hangi kargo?Dağıtımdan iade oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim şansta bu kadar
bari teslimat no göstermeseydin kendi kendini ifşaladınhttps://voca.ro/1d8VKxkSN5og Bahsi geçen ayakkabıyı kod kullanmadan kendim almıştım. bu siparişi hiç kullanılmamış telefon numarası ile ve sadece 1 kere verdim