- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Emülatörden açtım ben. Secure VPN.Kanka emulatörde mi vpn açacağım pc üzerinden mi vpn açacam
Emülatörden açtım ben. Secure VPN.Kanka emulatörde mi vpn açacağım pc üzerinden mi vpn açacam
Evet eminim, hatta iptal ederlerse sen THH'ya başvurup fazlasıyla alabiliyorsun. Tabii 5-6 ay sürebiliyor bu süreç.Emin misin?
Vpn versene knk bulamadım azerbeycan vpnMəhsullar çox gözəldir.
Ben de iki satıcıyı da Whatsapp'tan sıkıştırdım, ama etkisi oldu mu bilmiyorum.Senin satıcı hizliymis benim ilk SİPARİş kulaklikti iptal yedi simdi klavye aldım bu sefer hazırlanıyor yaptirdim satıcıya
ne aldın hocamBenimkiler hiç hazırlanıyora geçmedi, direkt kargolandı oldu.
azerbeycana mı açtın vpnyi knk?Emülatörden açtım ben. Secure VPN.
Kardeşim, daha önceden defalarca böyle durumlar yaşandı araştırırsan öğrenirsin. İptal edilince peşini bırakmayıp dava açanların nerdeyse hepsi fazlasıyla aldı.Arkadaş Nizamettin Güvenç kanka o yüzden o kadar emin konuşuyor. Sadece bu forumda bile 40 k hit almış geceden beri. Telegram kanallarında falan allah bilir ne kadar vurgun yapıldığını. Bu kadar emin konuşan arkadaşlara gram acımıcam trendyol uğraşırsa
Ofis koltuğu ve ikili monitör tutucu.ne aldın hocam
Hayır rastgele bir ülke seçmen yeterli.azerbeycana mı açtın vpnyi knk?
Sen SİPARİşten sonra hesaptaki dil azericemi kaldı tr miBen de iki satıcıyı da Whatsapp'tan sıkıştırdım, ama etkisi oldu mu bilmiyorum.
Sistem açığı kullanıyorsunuz, ayrıca benim takip ettiklerimin çoğu firma tüketici hakem heyeti kararlarını iptal ettirip bütün dosya masraflarını da karşı tarafa ödetti. Yazmayayım dedikçe olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyorsunuz, yazmak zorunda hissediyorum. TövbeKardeşim, daha önceden defalarca böyle durumlar yaşandı araştırırsan öğrenirsin. İptal edilince peşini bırakmayıp dava açanların nerdeyse hepsi fazlasıyla aldı.
Hayır adres seçerken Türkiye'ye geçmek gerekiyor ordan sonra TR'de kaldı ikisi de.Sen SİPARİşten sonra hesaptaki dil azericemi kaldı tr mi