Ben iphone kullanıyorum. Dili azerbeycan yaptığım halde uygulama Türkçe açılyıor :SAzerbaycan yokki telefonda seçenekler de
Ben iphone kullanıyorum. Dili azerbeycan yaptığım halde uygulama Türkçe açılyıor :SAzerbaycan yokki telefonda seçenekler de
Anlamadim hocam ikinci hesaptan siparis veremiyorum. Kod çıkmıyor. Onbellegi mi silecem?Sen varya çok büyük birisin
hocam bana da yazar mısınız satıcıyı lütfne plsBen sipariş verir vermez hazırlanıyor aşamasına geçmişti otomatikmen herhalde. Bu kampanyada iyi satıcı bulan kazanır. Ben şuan ürünümü kargoya veren satıcıyı kaydettim bir daha azerbaycan kampanyası yapılırsa burdan çekerim yine bi kaç ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önceki azerbaycan kampanyalarında durum ne oldu bilmiyorum ama konu başına yazılmış trendyol satıcısından almayın diye
Reis alcak bisi bulamıom ya önersenize klavye olabilir meselaeyvallah kral çökün alın ne alıyosanız bugün bizim günümüz
Usta DM den link atar mısın?Sipariş kargoya verildi. Görev tamamlandı. 600 TL lik klavye 230 a denk geldi.
işte bu yüzden kaçak şagumiBen iphone kullanıyorum. Dili azerbeycan yaptığım halde uygulama Türkçe açılyıor :S
Telefonda yok öyle Azerbaycan seçenegi yokRica ederimm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka trendolydan değil telefondan azerbaycan dili yapcan
İkinci alan diye bir mevzu var xiaomide sanal telefon gibi düşünebilirsinz hatta şuan düşündüm büyük ihitmalle sanal telefon kurarsanız orda da olurAnlamadim hocam ikinci hesaptan siparis veremiyorum. Kod çıkmıyor. Onbellegi mi silecem?
Banada atarmsn dmdenSipariş kargoya verildi. Görev tamamlandı. 600 TL lik klavye 230 a denk geldi.
dm den bana da atabilir misinSipariş kargoya verildi. Görev tamamlandı. 600 TL lik klavye 230 a denk geldi.