SS atar mısınız ? Milleti trollemek hoşunuza gidiyor galiba izin olmadan adamın evine gidip nasıl alacaksın kargoyu O ancak mahkeme kararı ile olur.Ben bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Biraz önce bakkalın var dı ne oldu ahansbshssBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Aynen kanka. Profiline bakmam yetti.Beynin kıt oldugundan anlamazsın
iptalSteelseries Apex 7 TKL alan var mı varsa siparişi ne durumda acaba
trendyol satıyor bunu bunun gelme ihtimali cs bıcak cıkarma ihtimalin den düşükSteelseries Apex 7 TKL alan var mı varsa siparişi ne durumda acaba
Ben aldım satıcı trendyol şuanda kargodaSteelseries Apex 7 TKL alan var mı varsa siparişi ne durumda acaba
Ya sende bir gitBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Sövcem artık ya sen neden böyle saçma sapan mesajlar atıyorsun biraderBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Dağıtımda gözüküyor benimkitrendyol satıyor bunu bunun gelme ihtimali cs bıcak cıkarma ihtimalin den düşük
Bunu banlayan falanda yok, uyari veren bile yok.Sövcem artık ya sen neden böyle saçma sapan mesajlar atıyorsun birader
hocam kargoya verildi mi ?olum ben 1400 e apex 7 aldım sen apex 5 i nası o fiyata aldın