Benimki dağıtıma çıktı iptal oldu arabadan geri indirmişler.benimki dağıtıma çıkacaktı iptal oldu hocam yapacak bir şey yok.
Benimki dağıtıma çıktı iptal oldu arabadan geri indirmişler.benimki dağıtıma çıkacaktı iptal oldu hocam yapacak bir şey yok.
Kargocuya abi inan bana geri almak istemezsin de anlar o.Ben dün soslu fıstık, kaju falan aldım.Film izlerken yarısını yedim. İadeye gelirlerse napcam yarısı yeniği alırlar mı
Aras kargo başka bir siparişimi teslim etti az önceSabah 8de dağıtıma çıkan kargoyu kurye öğlene kadar getiremediği için iptal oldu az önce
Tuvalete gir kanka. Kutuyu da al içine bırak sonra ver ürünleri kargocuya alın size soslu fıstığınız deBen dün soslu fıstık, kaju falan aldım.Film izlerken yarısını yedim. İadeye gelirlerse napcam yarısı yeniği alırlar mı
Azerbaycanda yıllardır var orada yaşayan bir arkadaşım yarı fiyata laptop aldığını evini dizdiğini anlatıyodu 1-1.5 yıl önce.bu %40 indrim neden azerbaycana geliyor da bize gelmiyor bilgisi olan varmı bize gelse satışlar patlar
Hiçbir yerde yazmıyor kargo firmaları da genelde şubeden teslim edilecek diyip vermiyorlarİptal edildiğini nerden görüyorsunuz
Hocam Türkiye`de piyasa bu kadar kötüyken neden getirsinler ki? Tamamen trendyol`un zararına işler her süreç.bu %40 indrim neden azerbaycana geliyor da bize gelmiyor bilgisi olan varmı bize gelse satışlar patlar