❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ne abarttınız ya. Varsa sorun iptal olur paranı alır gecersın. Sanki kazanılmıs hak gıbı burada nasıl ıptal olur vs demeye gerek yok. POlis gelecekmıs fln gecınız :D ıptal para ıadesı alanda kullanır gecer.

Bende vermem yaşa be ben içine bir şey koyupta vermem niye bedava ürün vericem adamlara kapıyı açmam zorlarsa polis çağırırım
Yok de geç işte Trendyol'a her şey müstehak bana bozuk ürün yolladılar kaç kere daha alacaklıyım bile.

Aras kargo şubesine gittim kargoyu vermediler yasal hakkımız varmı nasıl böyle bişey olur nerde benim ışıklı klavyem

Darlayın aynı şu şekil 🤣
6F32BDDC-1909-4C16-8E57-E20EBB1CCB59.jpeg

Keşke bende de öyle olsaydı kargocular dağıtıma bile çıkarmadı hiç. Şubeye gittim teslim etmediler iptal oldu dediler. Ayağıma kadar geldi geri çekti sanki. İçimde garip bir kırgınlık ve üzüntü var
Benim 8 siparişin 6 sı iptal oldu o burukluk bende de var ama bu kadar kişiye ulaşmadığını görünce şanslıymışım diyorum artık

Aras kargo şubesine gittim kargoyu vermediler yasal hakkımız varmı nasıl böyle bişey olur nerde benim ışıklı klavyem
maalesef yok bana da vermediler direkt kargoyu iadeye göndermişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim 8 siparişin 6 sı iptal oldu o burukluk bende de var ama bu kadar kişiye ulaşmadığını görünce şanslıymışım diyorum artık
Kargosu eline ulaşanlar çok şanslı zaten keşke benim kargo da dün gelseydi de alsaydım aaah ahh gitti güzelim soğutucum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri