sistemde teslim edildi gecıldı mı?Alıntıyı görüntüle
Geldi paşam
Vermese daha iyi kapıyı açmasın çok mu zor çalar çalar giderbosa ugrasacaksın. urun satıcıya gıdecek yanlıs urun gırecek sonra sana tekrar gelecek urunu tekrar vereceksın vs. Paranı da bu esnada 1 aya yakın unut. Ne ona ne sana gıder urun. Hatta dava hakkıda vardır zorlarsan yanlıs urunde adamı.
Ben bu ürünün parasını ödemişim, ürün bana verilmiş. ürünü zorlal alma hakları var mı ki kafalarına göre tek tarafla iade gerçekleştiriyorlarbosa ugrasacaksın. urun satıcıya gıdecek yanlıs urun gırecek sonra sana tekrar gelecek urunu tekrar vereceksın vs. Paranı da bu esnada 1 aya yakın unut. Ne ona ne sana gıder urun. Hatta dava hakkıda vardır zorlarsan yanlıs urunde adamı.
Sende Azerbaycan kimliği var mı?Sistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.
Hocam ne aldın bu kadar hoAlıntıyı görüntüle
Geldi paşam
Benim de Kazan Bilişim üzerinden aldığım Aras kargo ürünlerim öyle. Büyük ihtimal iade olacakHala çıkış biriminde dün kargoya verildi niye yola çıkmadı acabaAlıntıyı görüntüle
Aras Kargodan Adam Geldi Kargoları İstedi 3 Tanesi Arastan Geldi Açtım Kullanıma Başladım Dedim Gitti2TB M2 Almıştım Gelmişti Sadece 2 Sipariş İptal Oldu 9 Siparişten 7 Si Geldi Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar
Alıntıyı görüntüle
Keşke ilk konu açıldığında alsaydım şuan sıkıntı almak yaBenim de Kazan Bilişim üzerinden aldığım Aras kargo ürünlerim öyle. Büyük ihtimal iade olacak
kimliğe ne gerek var telefondan azerice öğrenmeye çalışıyordum dil öyleydi dersin olur biter.Sende Azerbaycan kimliği var mı?
Rgb mousepad 700x300 lük hocamHocam ne aldın bu kadar ho