❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sonumuz İnşallah Böyle Olmaz😁
IMG_0247.jpeg

Bunların yapacağı işe eve kargocu gelmiş ürünü geri istemiş avallar ya ürünün parasını ödemişim her şey bitmiş verir miyim ben o kargoyu :D

Polis mi gelecekmiş pnslsbsgwiskxbdvdk. Gelsin anam:shy:

Bunların yapacağı işe eve kargocu gelmiş ürünü geri istemiş avallar ya ürünün parasını ödemişim her şey bitmiş verir miyim ben o kargoyu :D
Bende vermem yaşa be ben içine bir şey koyupta vermem niye bedava ürün vericem adamlara kapıyı açmam zorlarsa polis çağırırım

Arkadaşlar bugün teslim alan var mı kargosunu, 2 sipariş var yolda ne olur sizce?

Ben paketi açtırdım iade için gelirlerse vermemek için kullanıyoruz diyecez

2TB M2 Almıştım Gelmişti Sadece 2 Sipariş İptal Oldu 9 Siparişten 7 Si Geldi Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar😄😄😁
Satıcı önemliydi hızlı satıcılardan anında ilk farkettiğimizde almamız lazımdı, zamana yaymayacaktık hiç ben de 7-8 tane sipariş verdim sadece 2'si geldi ve 2'si de aynı satıcı.

Keşke bende de öyle olsaydı kargocular dağıtıma bile çıkarmadı hiç. Şubeye gittim teslim etmediler iptal oldu dediler. Ayağıma kadar geldi geri çekti sanki. İçimde garip bir kırgınlık ve üzüntü var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri