Abartmayın ya hiçbirşey olmaz bazıları sanki dolandırıcılık yapmışız gibi konuşuyorSonumuz İnşallah Böyle Olmaz
Alıntıyı görüntüle
Bende vermem yaşa be ben içine bir şey koyupta vermem niye bedava ürün vericem adamlara kapıyı açmam zorlarsa polis çağırırımBunların yapacağı işe eve kargocu gelmiş ürünü geri istemiş avallar ya ürünün parasını ödemişim her şey bitmiş verir miyim ben o kargoyu
Troll Yapıyoruz Olmiyacağını BiliyoruzAbartmayın ya hiçbirşey olmaz bazıları sanki dolandırıcılık yapmışız gibi konuşuyor
Satıcı önemliydi hızlı satıcılardan anında ilk farkettiğimizde almamız lazımdı, zamana yaymayacaktık hiç ben de 7-8 tane sipariş verdim sadece 2'si geldi ve 2'si de aynı satıcı.2TB M2 Almıştım Gelmişti Sadece 2 Sipariş İptal Oldu 9 Siparişten 7 Si Geldi Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar
Mantıklı vallaBen paketi açtırdım iade için gelirlerse vermemek için kullanıyoruz diyecez
Keşke bende de öyle olsaydı kargocular dağıtıma bile çıkarmadı hiç. Şubeye gittim teslim etmediler iptal oldu dediler. Ayağıma kadar geldi geri çekti sanki. İçimde garip bir kırgınlık ve üzüntü varBunların yapacağı işe eve kargocu gelmiş ürünü geri istemiş avallar ya ürünün parasını ödemişim her şey bitmiş verir miyim ben o kargoyu