Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
ne abarttınız ya. Varsa sorun iptal olur paranı alır gecersın. Sanki kazanılmıs hak gıbı burada nasıl ıptal olur vs demeye gerek yok. POlis gelecekmıs fln gecınız :D ıptal para ıadesı alanda kullanır gecer.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bende vermem yaşa be ben içine bir şey koyupta vermem niye bedava ürün vericem adamlara kapıyı açmam zorlarsa polis çağırırım
Yok de geç işte Trendyol'a her şey müstehak bana bozuk ürün yolladılar kaç kere daha alacaklıyım bile.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Aras kargo şubesine gittim kargoyu vermediler yasal hakkımız varmı nasıl böyle bişey olur nerde benim ışıklı klavyem

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
Darlayın aynı şu şekil 🤣
6F32BDDC-1909-4C16-8E57-E20EBB1CCB59.jpeg

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Keşke bende de öyle olsaydı kargocular dağıtıma bile çıkarmadı hiç. Şubeye gittim teslim etmediler iptal oldu dediler. Ayağıma kadar geldi geri çekti sanki. İçimde garip bir kırgınlık ve üzüntü var
Benim 8 siparişin 6 sı iptal oldu o burukluk bende de var ama bu kadar kişiye ulaşmadığını görünce şanslıymışım diyorum artık

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Aras kargo şubesine gittim kargoyu vermediler yasal hakkımız varmı nasıl böyle bişey olur nerde benim ışıklı klavyem
maalesef yok bana da vermediler direkt kargoyu iadeye göndermişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 8 siparişin 6 sı iptal oldu o burukluk bende de var ama bu kadar kişiye ulaşmadığını görünce şanslıymışım diyorum artık
Kargosu eline ulaşanlar çok şanslı zaten keşke benim kargo da dün gelseydi de alsaydım aaah ahh gitti güzelim soğutucum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom