❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Trendyol Express bugün siparişimi teslim etti. İade süreci bile başlatmadı, kendi elleriyle teslim ettiler. Kendimi Beyaz Saray önündeki Pablo Escobar gibi hissediyorum.

benimde tek gelen siparişim buydu dün geldi kullanıyorum memnunum, fan argb değil fixed anakarttaki ve kasadaki heryere taktım pinini kestim bile, cpu fan dışında olmadı artık kasa rgbsini ona göre değiştirdim.Alıntıyı görüntüle
Evet bende çok uğraştım. Ama ben stok fan dan çok ses geldiği ve çok ısındığı için aldım .başka bişeye dikkat etmiyorum 😃

Trendyol ne yapmak istemektedir? 7 Kasımda verdiğim Trendyol satıcılı sipariş an itibariyle kargolandı :blobdance: :blobdance:

Son düzenleme:
Babalar geldi aga

IMG_1509.jpeg

Valla bu işten akıllı satıcılarda karlı çıktı, kafayı kullanan ürünleri sorgusuz direk kargo yaptı, Trendyol el atana kadar iş işten geçti şimdi mail çekse bile adam ben ürünü gönderdim teslim edildi benim suçum ne bunda der parasına bakar.

İlk 1 2 gün iptal edenler niye etti anlamıyorum sen paranı her türlü alıyorsun postala geç.Sorumluluk almazdın.

Akıllı olan satıcılarin ürünleri çatır çatır geldi şimdi ben yolladım paramı almaya bakarım diyordur adamlar sonuçta ürünü gönderdi teslim edildi 😁

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,752
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri