Sistemde teslim edildi olarak geç düşüyor. Veya 2 gün önceki arkadaşa olduğu gibi sisteme giremiyoruz ürünü verin geri getirelim diyebilirler.beyler ben teslim aldım ama sistemde hala dağıtımda gözüküyor
usta sadece camı mı plastik mi artık neyse o çatlamış nolcak aç kullanBenim ürünüm hasarlı geldi kutusu bu şekilde açıp denesem sorunlu çıkarsa ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle
Kutun Hasarlı Gelmiş Geri İade Başlat ReisBenim ürünüm hasarlı geldi kutusu bu şekilde açıp denesem sorunlu çıkarsa ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle
usta sadece camı mı plastik mi artık neyse o çatlamış nolcak aç kullan
yok hocam denesem sorunlu çıksa benim açımdan zorluk çıkartırlar mı onu soruyorum yoksa deneme taraftarıyım ztnKutun Hasarlı Gelmiş Geri İade Başlat Reis
sorunlu çıkmaz sanmıyom deneyok hocam denesem sorunlu çıksa benim açımdan zorluk çıkartırlar mı onu soruyorum yoksa deneme taraftarıyım ztn
telefonu bi Türkçeye çevireyim deniyecem hocamsorunlu çıkmaz sanmıyom dene
Bende dekargo şubeye gelmişti. gittim almaya iade talebinde bulunulmuş diye kargoyu vermediler.
Sube açılır açılmaz kapıda ol , gerekirse kargo aracının içine dalolmazsa kargo şubeye geldiği gibi koşam şubeye
Hemen iade et olur mu öyle.Benim ürünüm hasarlı geldi kutusu bu şekilde açıp denesem sorunlu çıkarsa ne yapabilirim? Alıntıyı görüntüle