Ben şahsen aras kargoyu btk üzerinden şikayet ettim. Trendyolun maili üzerinden işlem yapamazlar kanun var hukuk var bu ülkede eğer trendyolun bir sorunu varsa gelir benimle konuşur bir şekilde anlaşırızGirme o topa
Ben şahsen aras kargoyu btk üzerinden şikayet ettim. Trendyolun maili üzerinden işlem yapamazlar kanun var hukuk var bu ülkede eğer trendyolun bir sorunu varsa gelir benimle konuşur bir şekilde anlaşırızGirme o topa
hayatta gelmez uğraştırmayayım boşuna, korgoyu falan yazıyorsalar üzerine iade diye sıkıntı ama sistemdenn bakarlarBabanla falan git bence vermeme gibi bir seçenekleri yok bablarının malı değil
vallah bende verecem gibi böyle saçmalık olmaz benim ürünümü kimsin ki vermiyorsun sen parasını verdim kodu türkiyede kullanamıyorsak neden türkiyeye sipariş oluşturabiliyoruzBen şahsen aras kargoyu btk üzerinden şikayet ettim. Trendyolun maili üzerinden işlem yapamazlar kanun var hukuk var bu ülkede eğer trendyolun bir sorunu varsa gelir benimle konuşur bir şekilde anlaşırız
en iyisi iadeye düşürmeye çalışıyorlar ben satıcıylada konuştum koşulsuz şartsız geri alıyorlarmış ürünü biz almadık diyeYarın son kez daha gidip şansımı denicam ben thh de kargoyu vermek zorunda diyor bakalım hayırlısı
Evet maddi zarara uğramıştır sıkıntı yok konuşur anlaşırız aldığım şey bir tane yazıcı onuda dükkanımız için aldıydım eksik kalan parayı öderim np. beni sinirlendiren şey muhattabı ben olmam gerekirken benden habersiz kargo firmasıyla iş çevirmesi web sitesine teslim alanı dışında vb yazdırması. Sırf bu yüzden iki firmaylada uğraşabilidiğim kadar uğraşıcamvallah bende verecem gibi böyle saçmalık olmaz benim ürünümü kimsin ki vermiyorsun sen parasını verdim kodu türkiyede kullanamıyorsak neden türkiyeye sipariş oluşturabiliyoruz
Gerekirse şubede thh yi ararım bidaha konuşuruz dediğim gibi trendyol kanun yazıcı değil ayrıyetten muhattabı da benim gelsin bana söylesin sorunu.vallah bende verecem gibi böyle saçmalık olmaz benim ürünümü kimsin ki vermiyorsun sen parasını verdim kodu türkiyede kullanamıyorsak neden türkiyeye sipariş oluşturabiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
en iyisi iadeye düşürmeye çalışıyorlar ben satıcıylada konuştum koşulsuz şartsız geri alıyorlarmış ürünü biz almadık diye
nasıl yapıyosun tam olarak?Azerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.
@kullu500Azerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.
Yasal anlamda sıkıntı çıkarmasın bize?Azerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.
slm video cekecektiniz islemi telefon uzerinden mi pc den mi yapiyosunuz emulator falan diyodunuz tam olarak snlatabilir misinizAzerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.