Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Ben şahsen aras kargoyu btk üzerinden şikayet ettim. Trendyolun maili üzerinden işlem yapamazlar kanun var hukuk var bu ülkede eğer trendyolun bir sorunu varsa gelir benimle konuşur bir şekilde anlaşırız

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Babanla falan git bence vermeme gibi bir seçenekleri yok bablarının malı değil
hayatta gelmez uğraştırmayayım boşuna, korgoyu falan yazıyorsalar üzerine iade diye sıkıntı ama sistemdenn bakarlar

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Yarın son kez daha gidip şansımı denicam ben thh de kargoyu vermek zorunda diyor bakalım hayırlısı

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
Ben şahsen aras kargoyu btk üzerinden şikayet ettim. Trendyolun maili üzerinden işlem yapamazlar kanun var hukuk var bu ülkede eğer trendyolun bir sorunu varsa gelir benimle konuşur bir şekilde anlaşırız
vallah bende verecem gibi böyle saçmalık olmaz benim ürünümü kimsin ki vermiyorsun sen parasını verdim kodu türkiyede kullanamıyorsak neden türkiyeye sipariş oluşturabiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın son kez daha gidip şansımı denicam ben thh de kargoyu vermek zorunda diyor bakalım hayırlısı
en iyisi iadeye düşürmeye çalışıyorlar ben satıcıylada konuştum koşulsuz şartsız geri alıyorlarmış ürünü biz almadık diye

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
vallah bende verecem gibi böyle saçmalık olmaz benim ürünümü kimsin ki vermiyorsun sen parasını verdim kodu türkiyede kullanamıyorsak neden türkiyeye sipariş oluşturabiliyoruz
Evet maddi zarara uğramıştır sıkıntı yok konuşur anlaşırız aldığım şey bir tane yazıcı onuda dükkanımız için aldıydım eksik kalan parayı öderim np. beni sinirlendiren şey muhattabı ben olmam gerekirken benden habersiz kargo firmasıyla iş çevirmesi web sitesine teslim alanı dışında vb yazdırması. Sırf bu yüzden iki firmaylada uğraşabilidiğim kadar uğraşıcam

en iyisi iadeye düşürmeye çalışıyorlar ben satıcıylada konuştum koşulsuz şartsız geri alıyorlarmış ürünü biz almadık diye
Gerekirse şubede thh yi ararım bidaha konuşuruz dediğim gibi trendyol kanun yazıcı değil ayrıyetten muhattabı da benim gelsin bana söylesin sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Azerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Emre Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem
Dün ya da bugun siparis verenler cevap yazsın lurfen hala İptal oluyor mu?

sanal numarayla azerbaycana siparis veririm sallamasyon adrese ama her kargo firmasının siparis adresini degistirebilir miyim? Siparisi vermeden önce fin koduyla azerbaycan adresi tanımlayıp bir de türk adresi tanımlayıp sonra siparis azerbaycana siparis verip aras/ yurtici farketmeden türkiyeye kargolatabilir miyim?

pugidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ümit erdim
Azerbeycana sipariş oluşturup sipariş sonrası kargo adresini değiştirebiliyorsunuz. Ben yapıyorum bir sıkıntı da olmadı. Bir sürü ürün aldık.
slm video cekecektiniz islemi telefon uzerinden mi pc den mi yapiyosunuz emulator falan diyodunuz tam olarak snlatabilir misiniz

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ercan AKCAN
4 Üründen 3 'ü bugün geldi. 1 tanesi de kargoya geç verilmişti oda şehre geldi bugün. Bakalım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ürünleri :D

Top Bottom