❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bence hatalılar ve hatalı oldukları için buldukları çözüm bu ben forumdan şikayet ettim aras kargoyu ürünü bana vermediklerine dair kanıt
hocam bugun de yazdıgım gibi bana da trendyol butun kargoları geri çekiyor ürününüz kesinlikle teslim edilmeyecek dendi. bugun durup dururken dümenden aradım kargom şu takip numaralı kontrol eder mısınız dıye kargo şubede dedi. gelip alabilir miyim dedim evet dedi gittim ve aldım şansınızı deneyın

hocam bugun de yazdıgım gibi bana da trendyol butun kargoları geri çekiyor ürününüz kesinlikle teslim edilmeyecek dendi. bugun durup dururken dümenden aradım kargom şu takip numaralı kontrol eder mısınız dıye kargo şubede dedi. gelip alabilir miyim dedim evet dedi gittim ve aldım şansınızı deneyın
ya hocam bende öyle düşündüam ama benim kargonun internette numarası yoktu

gittim de bana vermediler ama yarın bir daha gideceğim

valla 20 yaşındayım annemi götürecem yarın çivi çiviyi söker mantığıyla annem zorlarsa alır gibi ben tamam diyip direk çıktım

valla ben bugun şansıma dün konustuguım kadın yoktu demekki haberı olmayan dıger kadından aldım kargo çalışanından xd
bugun gitseydim keşke de çantam full kitap doluydu yarın transfer edilmedn gitsem denerim şansımı ama alamam bence, alanlar ısrar falan mı etti?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,273
Üyeler
186,315
Son üye
primery
Geri