🔥İndirim Trendyol anker q30 kulaklıklar 1999 TL

İlk çıktığı zamanlar almıştım. Uzun süre kullandıktan sonra geçen sene satıp model yükselttim. 1700-2000 tl civarı için çok iyi bir model tavsiye ederim. Benim kulaklığımda 2.yıldan sonra hem üst kısımda hem de padlerde soyulma başladıydı bu durum kullanım sıklığına göre değişebilir. Padlerin yapışkanlarının açılıp içindeki süngerin gözükmeside ilerleyen zamanlarda başınıza gelecektir. Ben o sorunu dikiş atarak çözmüştüm ama internette ucuza yedek padleri var. Son ses seviyesi çok yüksek, genel ses performansı fiyatina göre iyi bir kulaklık. Uygulamadaki hazır ekolayzer ayarlarıda çogu kullanıcı için yeterli. ANC ve şeffaf modu fiyatının üstünde bir performansa sahip bence. Ama yinede ANC için tüm sesi kesmesi gibi bir beklentiniz olmasın :)

Alınır mı? Genellikle müzik dinlemek amacıyla 1500-2500 bandında kulaklık arıyorum.
alınır sadece q35 in biraz daha kötü baslısı onun dışında genel olarak ses profilleri yakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında 600 TL'ye almıstım hala duruyor ama deri olayı yazın kullanılmıyor 1 sene sonrada dökülmeye başlıyor deri yerine kumaş pedler var alıp takılabiliyor ama yazında kullanamadıktan sonra insan soğuyor. Zaha gibi maç öncesi 1-2 saat takarım diyorsanız alınır ama uzun süre takınca kulaklar haşlama yumurta oluyor.

Alıntıyı görüntüle
bu konuda ben de kefilim q35 kullandım 2 sene ve yazın kullanmak gibi bir niyetiniz varsa... kullanmayın başka bir şey diyemem

Hocam bu kulaküstü kulaklıkları ben bayadır kullanıyordum ve artık kafatasım çökmeye başladı hafiften bide ben baya uzun süre kullanan birisiyim günde en kötü 3 4 saat kullanırım yani öyle söyleyeyim. Kullandığım zamanlarda çıkardığımda saçımda çöküyordu ve garip bir görüntü oluşuyordu. Sırf o yüzden onu sattım şuanda xiaomi redmi buds 5 pro aldım kulakiçine döndüm artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama satmıcak olsam aşırı memnundum bu dediklerim harici çok güzel ses kalitesi vardı.
hocam ciddi mi ya öyle bi durum oluyor mu ben öyle çok kullanmam ya max günde 1-2 saat haftada 4-5 gün kullanırım

hocam ciddi mi ya öyle bi durum oluyor mu ben öyle çok kullanmam ya max günde 1-2 saat haftada 4-5 gün kullanırım
Ben bayadır kullanıyorum ama hocam şöyle 8 10 senedir aktif olarak kullanıyorum ondan böyle oldu. Onun dışı problem yaratmaz merak etme.

Ya vatanda 1800 e Anker Life Tune satılmıştı onu almıştım üzüldüm bunu görünce.

Antrenman da kullanılır mı? deri olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama fiyat iyi gibi geldi.

Yada antrenman da kullanmak için kulaklık önerisi olan varsa yazabilir.

1500 lere düşerse alırım diyordum ihtiyaç da yok gibi ama çok övüyorlar bass iyi diye, denemek istedim. troyla 1700 olunca aldım bi tane. kartların çoğunu troya çevirmiştim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,058
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri