catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 982
ne aldın hacı alcak bisi bulamiyomİkinci kere kullandım, konuyu açan arkadaşımıza teşekkürler.
ne aldın hacı alcak bisi bulamiyomİkinci kere kullandım, konuyu açan arkadaşımıza teşekkürler.
bulamıyorsan kodu verebilirsin istersen hocam dhsfhjsfjahsdfjkne aldın hacı alcak bisi bulamiyom
Teşekkür ederim biraz daha uğraşayımGizli sekme falan dene hocam bir şey diyemedim![]()
Beyaz eşyayı yerinde alman lazım bence. Ben trendyola güvenirim orası ayrıhttps://www.trendyol.com/airfel/ltxm35n-12000-btu-r32-a-inverter-duvar-tipi-klima-p-316897170
Şu klimayı almak için kullansam mı acaba .Fiyatı hepsiye göre yüksek ama kupon aynı fiyata getiriyor.6 taksit avantaj ama sorun çıkarsa trednyola pek güvenmiyorum
aynı klimayı bayisi teyzemlere 45 bin tl ye kakalamışBeyaz eşyayı yerinde alman lazım bence. Ben trendyola güvenirim orası ayrı
Ya koca eşya olunca insan bi tırsıyor benceaynı klimayı bayisi teyzemlere 45 bin tl ye kakalamışyerinde görmeyi geçtim fiziksel mağazalar tuzak gibi bir şey bence
Tüm ürünlerde geçerliMega kuponlar belli urunde mi gecerli yoksa tum urunler de mi?
Anakart ve ram aldım, geçen sefer de monitör almıştım.ne aldın hacı alcak bisi bulamiyom