Özelleştirme yapmayı düşünmüyorum ve 500TL gibi fark olunca daha cazip geldi TrenyolMonsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop Monsterın kendi sitesinden alınma ve hiç bir sıkıntı olmadı. Tavsiyem kendi sitesinden alman olacaktır.
Farkını bilmediğim için bir şey söyleyemem sen bilirsin.Özelleştirme yapmayı düşünmüyorum ve 500TL gibi fark olunca daha cazip geldi Trenyol
Peki bilgisayardan memnun musun ben de almayı düşünüyorum da kararsız kaldım forumda vs kalitesinden rahatsız olan çok kişi var sen memnun musun ?Monsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop Monsterın kendi sitesinden alınma ve hiç bir sıkıntı olmadı. Tavsiyem kendi sitesinden alman olacaktır