Neler Yeni

Trendyol kargo hakkında

Can...

80+ Platinum
Valla hocam ülkede herhalde kaliteli kargo yok yurt içi iyi gibi bi ara bilgisayar kasası almıştım sağlam getirmişlerdi :D
hocam kırılır yazmasanız daha iyi hatta arada patrona sinilenip kırıl yazanı banane a... kırılırsa kargoya verme diyip atan gördüm

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Kargosu bir günde gelmeyince erkekler
O sırada ptt ile ups :kedi::kekw:

Jhii

80+
AGT bambaşka ...
Hocam aynı sıkıntıyı bende çekiyorum, Şikayetvar'a şikayet bildirip aynı zamanda Trendyol Express'i 3 kere arıyıp şikayet bıraktım. Yazdığım şikayet : ''Merhabalar, Dolap uygulamasından bir ürün sipariş verdim ve ürünüm "12.07.23 16:58" tarih ve saatinde Trendyol Express şirketine kargo olarak verildi. Ve ürünüm "13.07.23" tarihinde 2 farklı olarak tahmin ettiğim teslimat şubelerine uğradı, ve yaklaşık 4-5 gündür hareketsiz bir şekilde bir şube de bekliyor. Tahmini teslim tarihinin "18.07.23" olmasından bir yana problemim yok, fakat 4-5 gündür hareketsiz bir şekilde bir şube de beklemesi beni tedirgin etti. Umarım kargomu kaybetmemişsinizdir ve sapasağlam gelir.'' bende durum bu, hala herhangi bir gelişme yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Can...

Ekler

• trendyol-express-4-5-gundur-sube-de-bekleyen-kargo-1.jpg
    trendyol-express-4-5-gundur-sube-de-bekleyen-kargo-1.jpg
    123.7 KB · Hit: 41

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
hocam tahminim şöyle biz depoda onları banda atarken ci,hazla okutuyoruz araca konurken de okuturlur arada cihazlar eksik veya o gün sistemsel arıza oluyor okutamıyoruz çoğunu yada yarım yamalak okutuluyor eleman yetiştikçe sonrasında depodan çıkmışsa bile senin paneline düşmüyor anca kargo şubeye ulaşana kadar muhtemelen bu durumdur
kargo şirektinde mi çalışıyorsunuz hocam

Can...

80+ Platinum
Hocam aynı sıkıntıyı bende çekiyorum, Şikayetvar'a şikayet bildirip aynı zamanda Trendyol Express'i 3 kere arıyıp şikayet bıraktım. Yazdığım şikayet : ''Merhabalar, Dolap uygulamasından bir ürün sipariş verdim ve ürünüm "12.07.23 16:58" tarih ve saatinde Trendyol Express şirketine kargo olarak verildi. Ve ürünüm "13.07.23" tarihinde 2 farklı olarak tahmin ettiğim teslimat şubelerine uğradı, ve yaklaşık 4-5 gündür hareketsiz bir şekilde bir şube de bekliyor. Tahmini teslim tarihinin "18.07.23" olmasından bir yana problemim yok, fakat 4-5 gündür hareketsiz bir şekilde bir şube de beklemesi beni tedirgin etti. Umarım kargomu kaybetmemişsinizdir ve sapasağlam gelir.'' bende durum bu, hala herhangi bir gelişme yok.

@Can...
muhtemelen üründe hasar oluştu veya barkodu gitti kenarda bekliyor ürünün bulunulması umarım mağdur olmazsınız

kargo şirektinde mi çalışıyorsunuz hocam
evet hocam depoda

Jhii

80+
Bir fikrim yok hocam, fakat satıcı "kargoya zarar gelmez, sağlam paketledim" dedi. Umarım 1-2 gün içinde net bir şey söylerler, yoksa hiç uğraşmadan THH'ye başvuracağım.

@Can...

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Can...

80+ Platinum
Bir fikrim yok hocam, fakat satıcı "kargoya zarar gelmez, sağlam paketledim" dedi. Umarım 1-2 gün içinde net bir şey söylerler, yoksa hiç uğraşmadan THH'ye başvuracağım.

@Can...
THH DEN EN AZ 6 AYDA sonuç alırsın hocam bekle acele etme olmuştur bir aksilik

• Beğen
Reaksiyonlar: Jhii

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
@Can... hocam kargom 03:23 de bursa transfer merkezine gelmiş herhal bugün gelemicek elime.

Jhii

80+

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
12 temmuz'da sipariş ettim 13 temmuz'da kargoya verildi. 19 temmuz oldu hala gelmedi :D trendyol bu sefer iyi sıçtı. Satıçı istanbul'da bende istanbul'dayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,315
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom