Excator23cm
80+ Gold
kanka banada dün 35 tane yapmışsınBen yaparım
nasıl uğraşıyorsun bu kadar
kanka banada dün 35 tane yapmışsınBen yaparım
37.d@Rambo Bıçağı ne yaptın sen . Bu sıralar pek bir şey yazmama rağmen bı baktım 14 bildirim.
O yeşilimsi sarı aleti bence iptal et çünkü çok kötü hiç bir işey yaramıyor haberin olsun.İlk resimdeki tam 34,83 kuruş filan tuttu
Alıntıyı görüntüle
2.resimdeki 39TL Tuttu
Alıntıyı görüntüle
Stokları kalmışsa sizde alabilirsiniz
kanka banada dün 35 tane yapmışsın
nasıl uğraşıyorsun bu kadar
Can sıkıntısı insana her şeyi yaptırabiliyor
nasıl yani?37.d
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yeşilimsi sarı aleti benec iptal et çünkü çok kötü hiç bir işey yaramıyor haberin olsun.
Aldım ve tahmin etiğin kadar esnek değil biryere kadar uzuyor kol çalışsan çalışamassın esnemek istesen esneyemessin çok saçma bir alet 5 para etmez.nasıl yani?
aldınmiki
iptal edebilirimde ?
pekala boy ile alakası olabilirmi?Aldım ve tahmin etiğin kadar esnek değil biryere kadar uzuyor kol çalışsan çalışamassın esnemek istesen esneyemessin çok saçma bir alet 5 para etmez.
Aldığım gün çöpe attım o kadar diyorum onun yerine göğüs yayı alabilirsin çok iyi bir alet.
Benimde 1.75pekala boy ile alakası olabilirmi?
ve bazıları beğenmiş bazıları beğenmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve boyum 1.70 civarı
pekala 18 tlyi hakedermi?Benimde 1.75
Boy ile hiç bir alakası yok internete onunla yapılan hareketlere gir hiç birini yapamassın.
Kol çalışmak istesen o kadar hafifki telefonu kaldır indir daha iyi.
Kaliteli diyenler kızdır.pekala 18 tlyi hakedermi?
bu fiyat bandında alınabilirmi?
Fazla zorlamam aleti
çünkü gerçekten iade etmeyi düşünüyorum eger sıkıntılıysa
NOT:Yorumlara baktım 3.6 puan bazıları iyi diyor çoğu da kalitelisiz diyor
o zaman iptalmi etmeliyimKaliteli diyenler kızdır.
Sıkıntılı değil hiç bir işey yaramıyor ayağının altına alıyorsun ellerine alıyorsun kol çalışcaksın,çekiyosun çok hafif sanki pamuktan yapmışlar ve bir yere kadar geliyor esnemiyor.
1tl olsa almam o kadar net konuşuyorum.
Bence iptal et 10tl daha ekle göğüs yayı al kat ve kat daha çok işey yarıyor.o zaman iptalmi etmeliyim
stoğuda bitmiş
bitmeden önce almıştım
başka yerlerdede yüksek fiyatlı vardı bi deAldım ve tahmin etiğin kadar esnek değil biryere kadar uzuyor kol çalışsan çalışamassın esnemek istesen esneyemessin çok saçma bir alet 5 para etmez.
Aldığım gün çöpe attım o kadar diyorum onun yerine göğüs yayı alabilirsin çok iyi bir alet.