Beyler noldu bu konu ya?
870 sayfa uğraşıp taklaya mı geldik şimdi ben anlamadım.
Biraz taklaya geldik biraz gelmedik.
Ben 105 TL'lik bir kazanç bekliyordum ancak bunu 35 TL değerindeki 3 kupon ile verdiler.
Her ürün için tek bir kupon kullanabiliyoruz, burada da taklaya geldik diyebiliriz.
Ama ben yelkenleri indirmedim ve biraz arayıp taradım. Bu 3 tane 35 TL'lik kupon ile 3 adet günlük yaşamda kullanılabilecek ürün aldım.
39.90 TL'lik saate 35 TL'lik kuponu uyguladım ve 4.90 TL'ye geldi. Ancak ben kesinlikle para ödemiyorum, çünkü Trendyol bize bonus olarak +10 TL vermişti. Kuponları kullandıktan sonra ödememiz gereken parayı o 10 TL ile ödediğim için cebimden bir kuruş bile para çıkmadı (Trendyol Cüzdanım)
Bu da kanıtı
Bedavaya bulmuşken parfüm de alayım dedim. Kendisi normalde 36,49 TL ancak 35 TL'lik kupon uygulayınca 1.49 TL'ye geldi. 1.49 TL vermedim, Trendyolun bana verdiği +10 TL ile ödedim. (Trendyol Cüzdanım)
Son olarak da yaz aylarında lazım olabilecek bir ürün almak istedim. Bir şapka aldım, normalde fiyatı 35 TL'idi, 35 TL'lik kuponu kullanınca 0 TL'ye gelmeliydi ama 1 TL yazdılar. O kadar da olsun artık ne diyelim
O 1 TL'yi de Trendyol Cüzdanım'dan ödediğim için yine cebimden 1 kuruş bile çıkmadı.
Günün sonunda 0 TL ile 111,39 TL'lik bir alışveriş yapmış oldum. Eğer bir aksilik çıkmazsa gayet karlı bir kampanya olmuş olacak.
Ama tabi ki vadettikleri gibi yapmadıkları için bu site gözümde hep çöpyol.com olarak kalacaktır