Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
Şuna bak sen 7 , 8 bin lira para ver ekran kartı al. Sana iade gelmiş açılmış oynanmış kartı geri göndersinler. Madem ürünün sorunu yok niye iadeyi kabul ettin ? Madem ürün sorunlu neden satıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

grupta ticaret bilmeyen arkadaşlar görüyorum açılmış ürünleri iade olunca çöpe mi gidiyor sanıyorsunuz ? tabi ki sorunu yoksa tekrar satışa konulur bunu büyük markalarda böyle satar üründe sorun varsa iade edin diye arkadaş söylemiş zaten abartılacak bir durum yok insanlar 10 günlük telefon alıp kullanıp iade ediyor diye kanun düzenlendi daha yeni boşu boşuna insanlara yüklenmeyin.
Hocam sorunu olmayan kartı iade alıp neden millete satıyor ? Açılmış kartı iade almasın o zaman başkasının açıp oynadığı kartı biz almak zorunda değiliz.

lydran

80+
evet sadece bilgisayar ve telefonda ama sonuç değişmez 1 sene sonra da olucak olsa kanun aynı kanun

2.el bir ürün tarafı yok aldığın çoğu ürün zaten böyle yapılır gidip msi dan da ürün alsan 10 gün sonra iade etsen kartta sorun yoksa paketlenip tekrar satılır

ben burda kimseyi savunmuyorum ama %90 eticarette böyledir bu işler
Basbaya 2.el hala savunuyorsunuz,
Kutunun Jelatini Açılmış mı ? açılmış
Kart Bilgisayara Takılıp Çalıştırılmış Mı ? Çalıştırılmış.
Bitti Bu İş. O kart artık ikinci el.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Şuna bak sen 7 , 8 bin lira para ver ekran kartı al. Sana iade gelmiş açılmış oynanmış kartı geri göndersinler. Madem ürünün sorunu yok niye iadeyi kabul ettin ? Madem ürün sorunlu neden satıyorsun ?

Hocam sorunu olmayan kartı iade alıp neden millete satıyor ? Açılmış kartı iade almasın o zaman başkasının açıp oynadığı kartı biz almak zorunda değiliz.
tabi ki iade almak zorunda değil orası beni ilgilendirmez ben sadece mantığını söyledim. tüm eticaretlerde böyle dönüyor işler genelde ama dediğiniz gibi tüketici tarafından bakınca ben olsam bende iade ederdim sıfır aldığım üründe çizik vs aramam

Silinsin

80+ Silver
evet sadece bilgisayar ve telefonda ama sonuç değişmez 1 sene sonra da olucak olsa kanun aynı kanun

2.el bir ürün tarafı yok aldığın çoğu ürün zaten böyle yapılır gidip msi dan da ürün alsan 10 gün sonra iade etsen kartta sorun yoksa paketlenip tekrar satılır

ben burda kimseyi savunmuyorum ama %90 eticarette böyledir bu işler
Size kim verdi bu saçma bilgileri bilmiyorum ama ambalajı açılmış ürün 0 emaresi barındıramaz kapalı kutu etiketi barındıramaz bu dolandırıcılık oluyor ticaret değil yasayla sabit olduğu üzere belirtilen şartları taşımama kapsamına direk giriyor neyin e ticareti :D iade çoğu ürün farklı şekil de değerlendirilmek üzere iş ortaklarına gönderilir iş ortakları ister kutular ister başka bir şey yapar burda ki iş ortakları büyük firmalar msi asus v.b. oluyor satıcı gidip kendi kafasına göre paketleyip kapalı kutu diye satamaz kafanızca kanun yazmışsınız iyi forumlar.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
Öncelikle belirtmek istiyorum şirket avukatımız sizinle irtibata geçecektir.
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.
Hahahaha kullanılan dile bak, sorunu detaylarıyla açıklayıcı bir şekilde anlatmak yerine avukatlarımızla görüşürüz demeniz yakışı olmamış.

Son düzenleme:

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Basbaya 2.el hala savunuyorsunuz,
Kutunun Jelatini Açılmış mı ? açılmış
Kart Bilgisayara Takılıp Çalıştırılmış Mı ? Çalıştırılmış.
Bitti Bu İş. O kart artık ikinci el.
bence de öyle olması lazım satılmaması lazım ama ben işlerin nasıl yürüdüğünü söyledim sadece dev markalar bile öyle yaptığını belirttim. ben satmıyorum ben olsam böyle çizik ekran kartını bende kabul etmezdim ama satıcı da sorun çıkarmamış anlaşmışlar

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Konu sahibi bu ürünün mining yapıldığını ve bizim dolandırıcı olduğumuzu iddia ediyor.
Bu kartın mining yapıldığına dair veya kendisini mağdur edip dolandırdığımıza dair bir kanıt sunabilecek mi acaba..
Olay adli boyuta taşınmıştır.
Avukatımız irtibata geçecektir.

Son düzenleme:

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Size kim verdi bu saçma bilgileri bilmiyorum ama ambalajı açılmış ürün 0 emaresi barındıramaz kapalı kutu etiketi barındıramaz bu dolandırıcılık oluyor ticaret değil yasayla sabit olduğu üzere belirtilen şartları taşımama kapsamına direk giriyor neyin e ticareti :D iade çoğu ürün farklı şekil de değerlendirilmek üzere iş ortaklarına gönderilir iş ortakları ister kutular ister başka bir şey yapar burda ki iş ortakları büyük firmalar msi asus v.b. oluyor satıcı gidip kendi kafasına göre paketleyip kapalı kutu diye satamaz kafanızca kanun yazmışsınız iyi forumlar.
kafamca kanun yazmadım işin içine girince böyle bu işler gidin bir tane eticaret yapan birine sorun isterseniz ben %90 işleyişin böyle olduğunu belirttim bunun bir kanun olduğunu savunmadım.

Silinsin

80+ Silver
kafamca kanun yazmadım işin içine girince böyle bu işler gidin bir tane eticaret yapan birine sorun isterseniz ben %90 işleyişin böyle olduğunu belirttim bunun bir kanun olduğunu savunmadım.
Yüzde 90'nın yaptığı hata ahlak değil hataysa hatadır çoğu esnaf kazıkcıdır önermesinde ki çoğu eki onları haklı yapmaz kazıkcı ise kazıkcı olur burda ki de dolandırıcılıktır (eğer arkadaşın dediği doğru ise ki konuya gelen arkadaşta yaptığını kabul ediyor :D) çoğu firma da dediğinizi yapmaz eğer kendini kanıtlamış bir firma ise çünkü iş ortakları ile zaten anlaşmaları var örneğin der ki bana iade gelen ürün tarafınıza şu kadar ücret iadesi v.b. veya sorunlu ise ürün bedeli hesabımıza aktarılarak veya diye uzayarak ilerler lütfen derme çatma yerlerin yaptığı işleri bana iş diye sunmayın.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
İyi ki bu iade etmeme kanunu çıkmış. Bundan bahsediyordum. Açılmış ürünü iade etmek veya bidaha satışa koymak tamamen saçmalıktan bişey değil. İyi ki de o kanun gelmiş. Hala da savunuyorum.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
grupta ticaret bilmeyen arkadaşlar görüyorum açılmış ürünleri iade olunca çöpe mi gidiyor sanıyorsunuz ? tabi ki sorunu yoksa tekrar satışa konulur bunu büyük markalarda böyle satar üründe sorun varsa iade edin diye arkadaş söylemiş zaten abartılacak bir durum yok insanlar 10 günlük telefon alıp kullanıp iade ediyor diye kanun düzenlendi daha yeni boşu boşuna insanlara yüklenmeyin.
Sizin ticaretten çok anladığınız yorumlarınızdan belli bravo 👏👏

TahinPekmez

80+ Silver
Konu sahibi bu ürünün mining yapıldığını ve bizim dolandırıcı olduğumuzu iddia ediyor.
Bu kartın mining yapıldığına dair veya kendisini mağdur edip dolandırdığımıza dair bir kanıt sunabilecek mi acaba..
Burada paylaşmasına gerek yok SAMET ULUSOY.

Gerekli açıklamaları yaptım. Gereksiz uzatmak istemiyorum fakat dava sonuçlanınca forumda yeni bir konuyu ben açacağım tekrar.
İyi forumlar tekrardan.
Tamam o adam mining yapıldığını kanıtlayamaz diyelim, peki siz iade aldığınız kartin mining yapılmadığını kanıtlayabilir misiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom