Mantıklı duruyor donanım arşivinin incelemesi vardı![]()
Rampage ZENITH PRO 4K 26000 DPİ Kablosuz Siyah Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları
Rampage ZENITH PRO 4K 26000 DPİ Kablosuz Siyah Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet bende deneyimledim bizzat. sahane bir mouseMantıklı duruyor donanım arşivinin incelemesi vardı
kronik problemi neymis hocam?9 temmuz da biri kronik sorunlu olduğunu söylemiş sizde böyle bir şey varmıydı
hicbir sey belirtmemis. inceleme niteligi tasimiyor benim gozumde.Ürün yorumun da yazıyor sorunun ne olduğunu yazmamış
Yalan. Mouseta kronik sorun falan yok. Dareu A950 Pro klonu bu üreticisi bile Rampage değil.9 temmuz da biri kronik sorunlu olduğunu söylemiş sizde böyle bir şey varmıydı
https://www.trendyol.com/attack-sha...rip-tape-ve-yedek-skatez-hediyeli-p-839906828 buna ne diyorsunhicbir sey belirtmemis. inceleme niteligi tasimiyor benim gozumde.
bunu cok bilmiyorum hocam ama mcu su pek iyi degil diyorlar
En iyisi o gibi duruyor 500tl indirimle iyi fiyata gelir teşekkürler beyler en yakın x3 pro bulabildim oda kalitesiz duruyor.Yalan. Mouseta kronik sorun falan yok. Dareu A950 Pro klonu bu üreticisi bile Rampage değil.