Trt Boykot Kampanyası

Type-C’nin o kafa kısmını kesmek lazım. Tek çözüm bu.

Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)
yayın hakkı denen bir şey var ve sadece amerika kıtasında bu görüntüler yayımlandı o yüzden boş yere tepki vermeyelim

TRT'yi boykot etme kararı aldım
images.webp

Mobil veriden mac izliyorum disarida adamlarin sitesinde kalite ayari yok 10gb ek paket bitti. Neden boyle sacmaluk var.millet 4kya 1080p 60fps e premium ozelligi koyae bunlar 360p izleyecegim maca koyuyor. Ayrica 2 devre arasinda gistermesin reklam da ozel sovu izleyelim sanki her yil goruyoruz da reklam gosteriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de komik olan sistemin kendi ayarladigi kalitede bile yayin bir cok kez dondu.

Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)
Ben etmiyorum reis cayır cayır TRT izlemeye devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,480
Üyeler
199,372
Son üye
joselina

Geri