devletten ziyade zihniyet onun değişmesi lazım sonra zaten zincirleme değişir hepsiNapacan hocam devletin gözünde değerimiz belli bi nato gelir şehri baştan yaparlar ama kendi vatandaşlarına hicbirseyi koklatmazlar
dostum en açmayacak yere açtın onu söyliyimAltta belirttim
yayın hakkı denen bir şey var ve sadece amerika kıtasında bu görüntüler yayımlandı o yüzden boş yere tepki vermeyelimKoskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)
Hayir internetten Hollanda kanalından açtım bal gibi yayınlıyorlaryayın hakkı denen bir şey var ve sadece amerika kıtasında bu görüntüler yayımlandı o yüzden boş yere tepki vermeyelim
TRT'yi boykot etme kararı aldım
Ben etmiyorum reis cayır cayır TRT izlemeye devam.Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)