haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Trust Blizz vs Tronsmart Sono
Şahsen Trust Blizz. Arkadaşlarıma da önermiştim hala da öneririm.Trust Blizz vs Tronsmart Sono
Bence de.Trust blizz kullanıyorum.
Sono da kullandım.
Ses kalitesi olarak kat kat daha iyi blizz.
Sono da malzeme kalitesi olarak iyi.
tamda bu konuyu ben acıcaktım arada 15 tl fark var aslındaTronsmart sono pahalanmış. Blizz da güzel bence. Ayrıca kaliteli
1-2 hafta önce 190 tl idi :/tamda bu konuyu ben acıcaktım arada 15 TL fark var aslında
donanimarsivi.com
Fark mı ? 190tlydi ve malzeme kalitesi mi önemli sizce yoksa ses kalitesi mi birde hangisinin mici daha iyi ses verir ve hangisi daha pahalıydı önceden.1-2 hafta önce 190 TL idi :/
Hocam tronsmart sono 190 tl idi pahalandirdilar. Trust blitz daha iyi ses konusunda bir tık.Fark mı ? 190tlydi ve malzeme kalitesi mi önemli sizce yoksa ses kalitesi mi birde hangisinin mici daha iyi ses verir ve hangisi daha pahalıydı önceden.
Peki hangisinin mici daha iyi? Birde önceden blizz 330 tl miydi?Hocam tronsmart sono 190 TL idi pahalandirdilar. Trust blitz daha iyi ses konusunda bir tık.
Peki hangisinin mici daha iyi? Birde önceden blizz 330 TL miydi?
donanimarsivi.com
okİnceleme - F/P Kralı Trust Blizz 450 Kulaklık İncelemesi [Hemde Videolu]
Ürün Genel Değerlendirme 8/10 199TL ye göre 9/10 ------------------------------------- Part 1 Geldi Kulaklık Kutu Açılımı Ve Önemli Özellikleri Part 2 Mikrofon Testi (Videoyu Mikrofonla Kaydettim) Ve Driver İncelemesi ------------------------ Cumartesi 2:00 de sipariş ettim Perşembe sabahı...donanimarsivi.com