trust tytan 2.1 mi logitech z333 mi

kaan dgn

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar internette pek bi kaynak bulamadım çok da bi bilgim yok açıkcası bu iki ürün arasında kaldım sizlerin tavsiyesi nedir

600 700 tl civarlarında başka sistem önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirirm

arkadaşlar internette pek bi kaynak bulamadım çok da bi bilgim yok açıkcası bu iki ürün arasında kaldım sizlerin tavsiyesi nedir

600 700 TL civarlarında başka sistem önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirirm
kullanıcı yorumu bulmanı tavsiye ederim. bu zamana kadar çok fazla z333 tavsiyesi gördüm fakat hiç trust görmedim

Son düzenleme:
kullanıcı yorumu bulmanı tavsiye ederim. bu zamana kadar çok fazla z333 tavsiyesi gördüm fakat hiç trust görmedim
yani kullanıcı yorumu çok yok trustın ama bulduklarımda hep olumlu. marka güveni olarak bakarsak z333 alınabilir ama sırf markası var diye daha iyi olabilecek bi ürünüde kaçırmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trust kağıt üzerinde daha güçlü ama Logitech daha kaliteli. Logitech tatmin eder.
biraz bütçe üzeri ama bu da iyidir.
z533e de baktım ama bütçemi bi iki tık aşıyor

yani kullanıcı yorumu çok yok trustın ama bulduklarımda hep olumlu. marka güveni olarak bakarsak z333 alınabilir ama sırf markası var diye daha iyi olabilecek bi ürünüde kaçırmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

z533e de baktım ama bütçemi bi iki tık aşıyor
o zaman tavsiyem z333 olacaktır. logitech kaliteli bir marka. bende 8 yıldır kullandığım bir z506 var. canavar gibi çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,442
Üyeler
187,337
Son üye
eymn
Geri