Perfectshot06
Moderatör
Dahası
1 yıldır TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Superonline’a geçsem 100’ün üzerinde hız alabilir miyim?
Superonline Fiber altyapısı varsa 200Mbps paketleri var 150 liraya onu kullanabilirsin.1 yıldır TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Superonline’a geçsem 100’ün üzerinde hız alabilir miyim?
Ping daha fazla oluyor arkadaşımdan tecrübeliyim1 yıldır TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Superonline’a geçsem 100’ün üzerinde hız alabilir miyim?
Ben de TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama 100’ün üzerinde alabilir miyim acaba diye araştırıyordum.Superonline Fiber altyapısı varsa 200Mbps paketleri var 150 liraya onu kullanabilirsin.
Ben 130 liraya 100Mbps paket kullanıyorum memnunum. Önceden TT Fiber üzerinden Türknet kullanıyordum ama bendeki rezil altyapı yüzünden çok sorun yaşadım o yüzden Superonlineye geçtim.
bunu forum yerine superonline müşteri hizmetlerine sorman lazım. hiç birimiz superonline çalışanı değiliz.1 yıldır TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Superonline’a geçsem 100’ün üzerinde hız alabilir miyim?
Onu sormak zor değil ki. Aynı binada farklı sağlayıcı kullanıp Ping’ten kurtulamayan arkadaşlarım var. Şuan Taahhütsüz net kullanıyorum ama Turkcell’e geçersem 24 ay taahhüt yaptıracam o yüzden kullanan arkadaşlara sormak istedim.bunu forum yerine superonline müşteri hizmetlerine sorman lazım. hiç birimiz superonline çalışanı değilizonu
Bence taahhüt işine hiç girme derimOnu sormak zor değil ki. Aynı binada farklı sağlayıcı kullanıp Ping’ten kurtulamayan arkadaşlarım var. Şuan Taahhütsüz net kullanıyorum ama Turkcell’e geçersem 24 ay taahhüt yaptıracam o yüzden kullanan arkadaşlara sormak istedim.
altyapıya göre değişir. istanbuldayken fiber superonline kullandım çok düşük ping ve 100mbit sabit alıyordum. ama senin arkadaşın da pingden kurtulamıyormuş. yani herkesin vereceği cevap farklı olur. şu anda türktelekom kullanıyorum paketim neyse o hızı alıyorum. en fazla 1 mbit düşüyor.Onu sormak zor değil ki. Aynı binada farklı sağlayıcı kullanıp Ping’ten kurtulamayan arkadaşlarım var. Şuan Taahhütsüz net kullanıyorum ama Turkcell’e geçersem 24 ay taahhüt yaptıracam o yüzden kullanan arkadaşlara sormak istedim.
Yok hocam Superonline altyapısı da var.TT Fiber altyapısından Superonline Fiber kullanamazsınız.
Ping açısından çok iyi olacağını sanmıyorum ama geçebilirsiniz.Yok hocam Superonline altyapısı da var.
Peki Ping açısından en mantıklısı hangisi? Herkes farklı bir firma söylüyor?Ping açısından çok iyi olacağını sanmıyorum ama geçebilirsiniz.