Türkiye standartlarına göre maalesef normal.Mobil programda bu fiyatları gördüm sizce nasıl ?
normalde 24 ay taahhut yaparlar bunlarda 26 ay yapmıslar 2 ay bedavayı taahhutte arttırmıslar ındırım degıl zaten fıyatı almıslar tt kazık mıllenıcom gecMobil programda bu fiyatları gördüm sizce nasıl ?
Modemi geri istiyorlar. Eksiği varsa ugrastiracaklarnormalde 24 ay taahhut yaparlar bunlarda 26 ay yapmıslar 2 ay bedavayı taahhutte arttırmıslar ındırım degıl zaten fıyatı almıslar tt kazık mıllenıcom gec
Şuan internet bağlıysa ve modem çalışıyorsa eksiği yoktur.Modemi geri istiyorlar. Eksiği varsa ugrastiracaklar
Yanii normal kullanıma yeterli hatta hız testi atayım dur24 mps normal kullanımda iyi midir?
Yanii normal kullanıma yeterli hatta hız testi atayım dur
Bu diğer firmalar tereddüt düşürüyor adamı, orada daha ucuz güzel paketler var. Geçme süreci zoruma gidiyor. Modemi filan götürmem gerek. Virüs de varYanii normal kullanıma yeterli hatta hız testi atayım dur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bende millenicoma geçmeyi düşünüyorum bitince ama modem işine takıldımBu diğer firmalar tereddüt düşürüyor adamı, orada daha ucuz güzel paketler var. Geçme süreci zoruma gidiyor. Modemi filan götürmem gerek. Virüs de var