TT taahhüt iptal etme

aga yani ben ne yapabilirim ki.
9.sınıfa gidiyorum şimdiden müşteri hizmetleri olarak çalışmaya başladım.
yorgunum. imzan güzelmiş.
Kusura bakma dostum. En iyisi TT'yi arayayım sonra BTK'ya şikayet ederim 2 yıl üzeri iptal edilmezse.

Kusura bakma dostum. En iyisi TT'yi arayayım sonra BTK'ya şikayet ederim 2 yıl üzeri iptal edilmezse.
iptal ediliyor da ceza çıkıyor.
Bizim abonelik de 2 yıllıktı ceza çıktı iptalden sonra.
Şikayet sonucu ne olacak bilmiyorum ama 6205 sayılı kanunda açık açık yazıyor 1yıldan uzunsa istediğimiz gibi iptal edebiliyoruz

iptal ediliyor da ceza çıkıyor.
Bizim abonelik de 2 yıllıktı ceza çıktı iptalden sonra.
Şikayet sonucu ne olacak bilmiyorum ama 6205 sayılı kanunda açık açık yazıyor 1yıldan uzunsa istediğimiz gibi iptal edebiliyoruz
İptal etmeyeceğim. Çıkacak ceza tutarını sorup 6205 sayılı kanunu soracağım. Eğer cayma bedeli hala ödemem gerektiğini söylerlerse BTK'ya şikayet ederim.

İptal etmeyeceğim. Çıkacak ceza tutarını sorup 6205 sayılı kanunu soracağım. Eğer cayma bedeli hala ödemem gerektiğini söylerlerse BTK'ya şikayet ederim.
Ben dedim müşteri hizmetlerindeki çalışanlar bizim yapabileceğimiz bir şey yok bize gözüken bilgi bu diyorlar çalışanlar da kendilerine göre haklılar.

Çözüm masası 2 ay sonra geliyor dedi. Taahhüt 2 yıllık zaten yani Taahhütten 2 yıl olduğundan iptal etme hakkımız olmaz mı? 24 Mbps resmen işkence artık fiber de gelecek 2 ay sonra.
Ay içerisinde kaç tane oyun indiriyorsun ? Yani 10gbı 1 saatte indirirsin zaten ortalama bir hesapla 30 40gbtan sonrası biraz sıkıcı ama 30 40 gbdan fazla kaç tane oyun oynuyorsun ki :D

Ay içerisinde kaç tane oyun indiriyorsun ? Yani 10gbı 1 saatte indirirsin zaten ortalama bir hesapla 30 40gbtan sonrası biraz sıkıcı ama 30 40 gbdan fazla kaç tane oyun oynuyorsun ki :D
Aslında bir yandan haklısın fakat 100 Mbps çok cazip geliyor. 4K izleyesim var mesela 4K TV'de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,320
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri