TT Yüksek Ping Sorunu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,601
Speedtest üzerinden gördüğüm en düşük ping 28, lol valorant gibi oyunlarda 37-55 arası ping alıyorum. Apex, r6 gibi türkiye sunucusu olmayan oyunlarda 70-100 arası ping alıyorum.
ISS: Türk Telekom Paket: 24/6 Modem: Asus DSL AC-750 İl/İlçe: İstanbul/Küçükçekmece Bağlantı: Kablolu ve kablosuzda çıkan sonuçlar aynı
@alpolojix
Ekran Görüntüsü (59).png
Ekran Görüntüsü (60).png
Ekran Görüntüsü (61).png
Testi yaptığım sunucu ile aramda kuşbakışı olarak yaklaşık 11km var
Ekran Görüntüsü (62).png

Çok fazla bu değerler.
Portunuzu değiştirmeyi deneyin müdürlükle iletişime geçip.
Eğer olmuyorsa en mantıklısı aynı hatla TurkNet'e geçmeyi deneyin bir de o şekilde değerlere bakın.
Anormal bunlar.

Çok fazla bu değerler.
Portunuzu değiştirmeyi deneyin müdürlükle iletişime geçip.
Eğer olmuyorsa en mantıklısı aynı hatla TurkNet'e geçmeyi deneyin bir de o şekilde değerlere bakın.
Anormal bunlar.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...demeden-internet-hizmetini-iptal-etme.411853/
tebligat bekliyorum; ayrıyeten konuyu açmamdan sonra da birkaç kere daha arıza kaydı açtım her defasında çözümlendi olarak gözüküyor. Port değiştirmeyi de sordum bana port değiştirebilmem için hattımı tamamen kapatıp tekrar sözleşme imzalayıp sıfırdan abone olmam gerektiği söylendi ve bunun için de tekrar cayma bedeli istiyorlar :ddddd

bende de aynı sorun var hep arıza kaydı hep çözümlendi hiçbir şey yok

Takmıyorlar klasik TT size tavsiyem ya TürkNet yada Millenicom a geçiş yapın.

bugün herhalde 75.kez yazıyorum
Abi kullanmayın şu tt yi yüksek ping fazla para sıfır hizmet müşteri memnuniyetsizliği ve daha nicesi

Attığım konuyu okursan iss değiştirmeye çalıştığımı anlarsın :)
Aynı sorun bende var hocam benimde 1 senem kaldı 2 senelik taahütten fakat çıkmak istediğimde 1.2k ceza ödüyeceksin diyorlar.O yüzden de bidahaki seneyi bekliyorum çıkmak için.TT pişmanlıktır aga kim ne derse desin.

bugün herhalde 75.kez yazıyorum
Abi kullanmayın şu tt yi yüksek ping fazla para sıfır hizmet müşteri memnuniyetsizliği ve daha nicesi
Diğer konuda da belirttim İMZAYI BEN ATMADIM 4 YIL ÖNCE HER SEFERİNDE YAZMA ARTIK

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,666
Üyeler
189,680
Son üye
Ekincan
Geri