leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
ben uyurken pat pat olmuş burada.Start modeli nasıl?
ben uyurken pat pat olmuş burada.Start modeli nasıl?
Soruma cevabın var mı?ben uyurken pat pat olmuş burada.
sen sorduğunda benim cevabım olmaz mı hiç.Soruma cevabın var mı?
Bu cihazı modem gibi kullanabilir miyim?![]()
Keenetic Start N300 2 Antenli Uyumlu 4 Port Mesh Ap/router - Fiyatı, Yorumları
Keenetic Start N300 2 Antenli Uyumlu 4 Port Mesh Ap/router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiber kullanıcam. Teşekkürler.sen sorduğunda benim cevabım olmaz mı hiç.
bunu modem olarak kullanamazsın. modem, telefon hattı üzerinden yani dsl üzerinden gelen sinyali bir nevi internete çeviren bir alet. ama fiber kullanacaksan ister modem ister router al fark etmez. fiberde o dönüştürücü cihazdan sonrasında istediğini tak. bu telekomun wan girişli dsl modemleri gibi bir olay. mesela hem vdsl hattan sinyal alarak kullanabilirim hem de başka bir modeme gelen interneti dağıtmak için acess point tarzında bir şey olarak kullanabilirim.
kısacası fiber kullanacaksan bunu kullanabilirsin. fiberde modem zorunluluğu yoktur. interneti dağıtsın yeter. ama vdsl/adsl kullanacaksan bunu kullanamazsın.
Bu bir modem değil, router. Hem router, hem genişletici hem de access point. Keenetic modem olarak şuan Türkiye pazarında sadece Omni DSL ve Extra DSL modelleri ile faaliyet gösteriyor. Kesinlikle bunu almanı önermiyorum.Start modeli nasıl?
Fiber alacağım için yeter diye düşünüyorum. 175 liraya kadar modem önerin var mı?Bu bir modem değil, router. Hem router, hem genişletici hem de access point. Keenetic modem olarak şuan Türkiye pazarında sadece Omni DSL ve Extra DSL modelleri ile faaliyet gösteriyor. Kesinlikle bunu almanı önermiyorum.
Altyapın VDSL2 destekli ama, taşınacağın adreste Fiber olduğuna emin misin? Tavsiyem router almaman sadece bunu söylemeye çalışıyorum. 175 TL'ye kadar alınacak VDSL modem yok diye biliyorum. Varsa bile, düzgün performans vermeyebilir ve sık sık donmalar ve kopmalar yaşatabilir. Ancak ve ancak bu bahsettiğim türde modemleri alırsan hem geleceğe dönük hem de verdiğin parayı çok rahat şekilde çıkarabilecek bir modem almış olursun.Fiber alacağım için yeter diye düşünüyorum. 175 liraya kadar modem önerin var mı?
TP-LİNK VMG3313-B10AAltyapın VDSL2 destekli ama, taşınacağın adreste Fiber olduğuna emin misin? Tavsiyem router almaman sadece bunu söylemeye çalışıyorum. 175 TL'ye kadar alınacak VDSL modem yok diye biliyorum. Varsa bile, düzgün performans vermeyebilir ve sık sık donmalar ve kopmalar yaşatabilir. Ancak ve ancak bu bahsettiğim türde modemleri alırsan hem geleceğe dönük hem de verdiğin parayı çok rahat şekilde çıkarabilecek bir modem almış olursun.