TTNET MAGNET Hız sınırı

vonaleee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
magnet kullanan arkadaşlar varsa 12 mbps diye bir hız sınırı var mı merak ettim..

karşı komşumuz aldı sınırsız olan paketi

sitede hız olarak 4.5 g yazıyor ama gelen ekip 12 mbps sınırı var dedi

tarife detaylarına bakıyorum öyle bi ibare yok..hız testinde gerçekten 12/13 yazıyor

dün bi hız testi attı 12 indirme 12 yükleme 12.1 bile dğeil yani tam sınırda..

türk telekom sitesinde böyle bir sınırdan bahsetmemiş siz gördünüz mü böyle bişey..

ben şuan netspeed adsl kuıllanıyorum 6mbps indirme 0,60 yükleme..

almayı düşünüyorum açıkcası

Sınırsız olanda 12Mbps limit var. Kotalılarda yok.

Bu arada komşuna ne kadar Upload hızı geliyor ona da baktın mı? Ben de Magnet alacağım ama Upload hızı ne kadar hiçbir yerde göremedim.
merhaba ben sınırsız olanı aldım daha doğrusu kotasız olanı aldım..

indirme ve yükleme hızı 12 sabit..bazen 11 15 arası oynuyor tabi..

yıllardır 5mbps ye 0,60 yükleme kullanan biri için nimet..fiberlilere komik rakamlar gibi gelebilir ama kırsaldayım maalesef ve başka çaremiz yok....uploadı kısmazlarsa ileride bu hızlar bana yeterli gelir...şuan ev içinde kablolama ve modemi nereye yerleştireceğimi düşünüyorum cünkü evin sadece bir cephesinde ttnet çekiyor ve oda yaşam alanına tam ters komumda

şuan steamde 1.5 mbps ile oyun indiriyorum sabit

yıllardır 5mbps ye 0,60 yükleme kullanan biri için nimet..fiberlilere komik rakamlar gibi gelebilir ama kırsaldayım maalesef ve başka çaremiz yok....uploadı kısmazlarsa ileride bu hızlar bana yeterli gelir...şuan ev içinde kablolama ve modemi nereye yerleştireceğimi düşünüyorum cünkü evin sadece bir cephesinde ttnet çekiyor ve oda yaşam alanına tam ters komumda

FPS oyunları oynuyor musunuz ? Oynuyorsanız bu hız yeterli oluyor mu ?

En iyi çeken yere koy. Wifi için de ucuz bir Router alıp evin diğer köşesine kablo çekebilirsin.

Bu arada Upload da 12Mbps ise baya iyiymiş, altyapı 3 aya gelecek dediler ama gelmezse bunu alacağım.

En iyi çeken yere koy. Wifi için de ucuz bir Router alıp evin diğer köşesine kablo çekebilirsin.

Bu arada Upload da 12Mbps ise baya iyiymiş, altyapı 3 aya gelecek dediler ama gelmezse bunu alacağım.
iyi çeken yer devamlı güneş alıyor işte az önce baktım yanıyordu modem resmen ona bi çare düşüneceğim ya anten alıp anteni dışarı atacağım ya gölgelik falan yapacağım..

anteni de araştırdım bazısı çok farkediyor diye bazısı daha da düşürüyor diyor..

bence şimdiden al altyapının gelmesini hızlanır belkide bu sayede...

xiomi 4c router var onu koydum ama yetmiyor ev çok karışık karşı eve de internet veriyoruz güvenlik kamera sistemi var 2 tane ona da köprü ile internet veriyoruz bakalım çıkabilecek miyim işin içinden

tenda d305 modem vardı acces point olarak kullanacaktım yapamadım bitürlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,974
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri