Neler Yeni

TTnetin döşediği fiber her firmada geçerli mi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yani ben kocaeli sunucularına bağlanıp 1000/1000 kullanabileceksem gider genel merkezlerine teşekkür eder ve giderim ama türk telekom için düşündüklerim aynı değil
Sitede hata olacağını sanmıyorum, bina girişinizde yeşil port girişli beyaz küçük bir kutu var mı?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Sitede hata olacağını sanmıyorum, bina girişinizde yeşil port girişli beyaz küçük bir kutu var mı?
Sitenin girişinde 2 tane kutu var siyah birinde elektrik diğerini bilmiyorum ama yok galiba

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sitenin girişinde 2 tane kutu var siyah birinde elektrik diğerini bilmiyorum ama yok galiba
Siz en iyisi yarın türkneti arayın, size operatör zaten derin bir nefes alıp; "Tebrikler! Çok şanslısınız, dünyanın en hızlı internetlerinden birisi olan TürkNet Gigafiber altyapınız üzerinden adresinizde kullanılabilir!", derse oldu bu iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderasyon ekibi işini çok güzel yapıyor(!)

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Türknet 1000mbps veriyor diye biliyorum.
Türknet, 1000 down 150 up alırsın ttnet altyapısından
İkisi de mi var?? ARA HEMEN ARA TURKNETIN KENDİ ALTYAPISI VAR
Abi siz ciddi misiniz ya, yarım saat yayın izleyeyim dedim forumu boşladım olana bak.

Arkadaşlar hayal dünyasında değiliz, Türkiye'deyiz.

TT Fiber altyapısından Gigafiber tarifesi önermek, kesin konuşmak. TT Fiber ile Superonline, Vodafone kullanılıyor mu hiç baktınız mı?

İyi Geceler. Seviyorum Sizi.

EmreTRk

80+ Bronze
Abi siz ciddi misiniz ya, yarım saat yayın izleyeyim dedim forumu boşladım olana bak.

Arkadaşlar hayal dünyasında değiliz, Türkiye'deyiz.

TT Fiber altyapısından Gigafiber tarifesi önermek, kesin konuşmak. TT Fiber ile Superonline, Vodafone kullanılıyor mu hiç baktınız mı?

İyi Geceler. Seviyorum Sizi.
Evet yanlış bilgilendirme yapmışım bunun için özür diliyorum. Kesin bir dille konuşmadım ama hakettim galiba :) Türknetin kendi gigafiber altyapısı olur ise 1000mbps alabiliyormuşuz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Evet yanlış bilgilendirme yapmışım bunun için özür diliyorum. Kesin bir dille konuşmadım ama hakettim galiba :) Türknetin kendi gigafiber altyapısı olur ise 1000mbps alabiliyormuşuz.
Zamanında TT'nin ortak altyapı talepleri Superonline gibi firmalar tarafından reddedilmeseydi şu anda TT Fiber - SOL fiber olmayacaktı. Ortak altyapı bulunacaktı. Her firma kullanabilecekti.

Ah be..

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Zamanında TT'nin ortak altyapı talepleri Superonline gibi firmalar tarafından reddedilmeseydi şu anda TT Fiber - SOL fiber olmayacaktı. Ortak altyapı bulunacaktı. Her firma kullanabilecekti.

Ah be..
yani türk telekom altyapısında sadece türk telekom mu kullanılıyo yoksa ortak olduklarıda mı kullanabiliyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
yani türk telekom altyapısında sadece türk telekom mu kullanılıyo yoksa ortak olduklarıda mı kullanabiliyor
Turk Telekom, TurkNet, Millenicom, COMNET, Netspeed gibi firmalar kullanabilirsiniz.

Top Bottom