beratcannn
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
70Benim yaz kış 95 derece çalışıyordu. Kışın sadece işlemci daha çok frekans verebiliyordu. Gpu kaç derece oluyor ?
70Benim yaz kış 95 derece çalışıyordu. Kışın sadece işlemci daha çok frekans verebiliyordu. Gpu kaç derece oluyor ?
O zaman gayet normal.
Dediklerini yapıyorum da bende maks rpm 5800 ona göre ayarladım neden öyle bide gpu yu ultimate mi yapiyim standartmiAynı cihaz bende de var Armory create yüklüyse sil gereksiz sistemi yoran bir yazılım bloatware içeriyor g helperdan 30 W limitle bende değerler böyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende de öyle cihazın fan devri o kadarDediklerini yapıyorum da bende maks rpm 5800 neden öyle
Hee tamam testini şuan yapmicam adamsın test sonuçlarını sonra paylaşırım şimdi laptopu yeni aldım 4060 li si benimkide korkuyorum sıkıntı olmasın diyeBende de öyle cihazın fan devri o kadar
Yok olmaz asus laptoplar sıcaklıktan dolayı bozulmuyor kaliteli, güzel bir seçim yapmışsınHee tamam testini şuan yapmicam adamsın test sonuçlarını sonra paylaşırım şimdi laptopu yeni aldım 4060 li si benimkide korkuyorum sıkıntı olmasın diye
Senin gösterdiğin ayarları yaptım asetto + çap 93-92-91 geziniyor düştü biraz GTA da da fark var abartı olmasa bile bi tane stan aldimmi ekstra iner hava akisindanAynı cihaz bende de var Armory create yüklüyse sil gereksiz sistemi yoran bir yazılım bloatware içeriyor g helperdan 30 W limitle bende değerler böyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben güç sınırlarını uygula dememişim o yüzden ise yaramamis şuan GTA da 80 in üstüne cikmiyorAynı cihaz bende de var Armory create yüklüyse sil gereksiz sistemi yoran bir yazılım bloatware içeriyor g helperdan 30 W limitle bende değerler böyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle