Yardım TUHAF SORUN!!!!!

Nôze

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar anakartı servise gönderdim jak arızası vardı geçen servisten geldi ekran kartını takınca ötüyor görüntü vermiyor ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyor.. eski ekran kartımı takınca görüntü alıyorum ama RX580den görüntğ alamıyorum.. MSI H310M PRO VD PLUS ANAKART

BIOS sıfırlayın, olmazsa BIOS güncelleyin. Yine devam ederse direkt servise gönderin, çünkü bu forumda çözülecek gibi bir sorun değil maalesef.

Arkadaşlar anakartı servise gönderdim jak arızası vardı geçen servisten geldi ekran kartını takınca ötüyor görüntü vermiyor ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyor.. eski ekran kartımı takınca görüntü alıyorum ama RX580den görüntğ alamıyorum.. MSI H310M PRO VD PLUS ANAKART
İlk önce, güncellemeni tavsiye ederim. Kullandığın aynı anakart’tan bendede vardı.
Güncelleme yapınca sorun çözülmüştü.​

Bios güncellemesi çözecektir sorunu

Arkadaşlar servis son sürümüne güncelledik dedi. ilginç tarafı bütün ekran kartları çalıştı sadece rx580i görmüyor (elimde 5 tane ekran kartı var)
Post automatically merged:

Bios ayarlarından default yaptım yine sorunum çözülmedi bios güncellemeyi deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri