Tükürügüm bitti yardım

Darkula

80+
Reaksiyon skoru
190
Tükurük azalması hsstalık habercesiymiş ve ciğerim yanıyor boğazlarım çok kötü yardım edebilecek varmı

yardım edebilecek varmı derken ahaha yanlış anlama ama buna gülünmezse hiçbir şeye gülünmez ( doktora git )

DOktora Git bence

Tükurük azalması hsstalık habercesiymiş ve ciğerim yanıyor boğazlarım çok kötü yardım edebilecek varmı

Zencefil+zerdeçal 1 çay kaşıgı+limon sıcak suya bunları karıştır iç. Doktora git diyenlere bir şey diyeyim. Doktora gitmeden önce bu tarz şeyleri yapmak zarar gelmez. Hiç yapmamaktan 1000lerce kat iyidir.

Zencefil: balgam keser, öksürügü keser terletir, vücut sıcaklıgını arttırır. Hastalanınca sıcaklık iyidir sıcak mikrobu öldürmeye katkı saglar

Zerdeçal: kansere kadar birsürü faydası var

Limon: limon zaten c vitamini faydalı hastaysan mutlaka kullanıcan

Zencefil+zerdeçal 1 çay kaşıgı+limon sıcak suya bunları karıştır iç. Doktora git diyenlere bir şey diyeyim. Doktora gitmeden önce bu tarz şeyleri yapmak zarar gelmez. Hiç yapmamaktan 1000lerce kat iyidir.

Zencefil: balgam keser, öksürügü keser terletir, vücut sıcaklıgını arttırır. Hastalanınca sıcaklık iyidir sıcak mikrobu öldürmeye katkı saglar

Zerdeçal: kansere kadar birsürü faydası var

Limon: limon zaten c vitamini faydalı hastaysan mutlaka kullanıcan
Babaannem hep söylerdi :)

Tükürük üretimini tetikleyen yiyecekler ye.
Elma.
Sert peynirler.
Kıtır sebzeler.
Turunçgiller.
Acı yeşillikler.

Hmm telefonundan yaptığım ölçümlere göre ve beyin gücümü kullanarak tükürük kanserisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,734
Son üye
yavuzcs
Geri