Komple sistemse alınır sadece iki bileşen ise pahalı.TURBOX WorkProf R H110+i5 6500 1700tl m2 girişi falanda var fiyat cok iyi gibi geldi sizce nasıl alınır mı 1060 6gb ile kullanacagım
hocam elimde 1060 var işlemci anakart 60hz monitor 2200 dedi arkadaş işlemci ile anakart 1700 dedi turbox markası alınır mı mini itx birde hep mini itk toplamak istemiştim ama mini itx fiyatları malum ileride işlemciyi yükselterekte tamamlıcam sizce nasılKomple sistemse alınır sadece iki bileşen ise pahalı.
markanın cok iyi olmadıgının farkındayım hocam bu fiyata dediğim bileşenler yok uygun fiyatta birşeyler toplamaya çalışıyorum hiçmi alınmazİsminde Turbox geçen hiç bir ürüne yanaşmayın
h110 anakart piyasası 1k üstü cıvarı. işlemci bilmiyorum ama alınabilir duruyor. fiyatı 1.5 düzlerseniz daha da iyi olur gibiTURBOX WorkProf R H110+i5 6500 1700tl m2 girişi falanda var fiyat cok iyi gibi geldi sizce nasıl alınır mı 1060 6gb ile kullanacagım
marka için sordum hocam turbox cokmu kotu hiçmi alınmazh110 anakart piyasası 1k üstü cıvarı. işlemci bilmiyorum ama alınabilir duruyor. fiyatı 1.5 düzlerseniz daha da iyi olur gibibiraz eski teknoloji yani alıcısı çok yoktur diye düşünüyorum
fason çin kartı hocam fiyatı iyiyse vede sorunsuz çalışıyorsa alınır. neden alınmasınmarka için sordum hocam turbox cokmu kotu hiçmi alınmaz
sağolun hocam 1500 1600a deneyeceğimfason çin kartı hocam fiyatı iyiyse vede sorunsuz çalışıyorsa alınır. neden alınmasın![]()
alınır neden alınmasın?kronik bir sorunu yoksa her ürün alınır fiyatına bağlı olarak.Ayrıca maks bütçen nedir ben 8 ve 9.nesil anakartı 900tl ye görmüştüm onu alıp yanında 800tl ye 9.nesil i3 almak daha mantıklı hiç yoktan win 11 desteklermarka için sordum hocam turbox cokmu kotu hiçmi alınmaz
bu anakart win11 desteklemez mi hocam ayrı ayrı almakta istemiyorum arkadaş toplu satıyor ve evime cok yakın yanında monitorde var uygun fiyattan o yuzden tercihim bu yondealınır neden alınmasın?kronik bir sorunu yoksa her ürün alınır fiyatına bağlı olarak.Ayrıca maks bütçen nedir ben 8 ve 9.nesil anakartı 900tl ye görmüştüm onu alıp yanında 800tl ye 9.nesil i3 almak daha mantıklı hiç yoktan win 11 destekler
anakartta tpm girişi yok sanırım olmaz o yüzdenbu anakart win11 desteklemez mi hocam ayrı ayrı almakta istemiyorum arkadaş toplu satıyor ve evime cok yakın yanında monitorde var uygun fiyattan o yuzden tercihim bu yonde