Öneri Türk Lirası Nasıl Değer Kazanır ?

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Selam arkadaşlar
Günümüz şartlarında TL her saniye değer kaybediyor. Her gün yeni Zam. Her Gün yeni vergi çıkıyor. Üretim yok, fırsatçılar heryerde var. Ve hala ekonomi iyi diyorlar. Merak ediyorum Tl nasıl değer kazanıcak.

Dışa bağımlılık azalmalı, ihracat çok fazla olmalı.

Kaçak dolar banknotu tonlarca basılmalı.

Selam arkadaşlar
Günümüz şartlarında TL her saniye değer kaybediyor. Her gün yeni Zam. Her Gün yeni vergi çıkıyor. Üretim yok, fırsatçılar heryerde var. Ve hala ekonomi iyi diyorlar. Merak ediyorum TL nasıl değer kazanıcak.
Azim çalışma mutluluk ile 🤙

Selam arkadaşlar
Günümüz şartlarında TL her saniye değer kaybediyor. Her gün yeni Zam. Her Gün yeni vergi çıkıyor. Üretim yok, fırsatçılar heryerde var. Ve hala ekonomi iyi diyorlar. Merak ediyorum TL nasıl değer kazanıcak.
Ülkede hukuk adalet güvenlik gibi sıkıntılar olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Ama bir yatırımcı bu sorunlar halledilirse neden gelmesin?Ucuz iş gücü vs. Türkiye bir yatırımcı için cennet gibi bir yer.Benim tahminim yeni anayasa reformlar ile birlikte ülkeye gelecek yatırımcılar ekonomiye katkı sağlayacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Eğitim, üretim ve bu Z kuşağını düzeltmek. Başka çaresi yok.

Selam arkadaşlar
Sadece üretimle bile çok değer kazanabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğitim, üretim ve bu Z kuşağını düzeltmek. Başka çaresi yok.
Sorun sadece Z kuşağında değil.

Beyin göçleri yapılmazsa, ülkedeki akıllı insanlar ülkemize değer katabilir, vergi sistemi kalkabilir, alım gücü de önemli.
Ekonomi diyince olay bitmiyor, alım gücü gibi çoğu diğer şeyde önemli, istersen ekonomide 1. ol ama alım gücün yerlerde olsa n'olacak?

Beyin göçleri yapılmazsa, ülkedeki akıllı insanlar ülkemize değer katabilir, vergi sistemi kalkabilir, alım gücü de önemli.
Ekonomi diyince olay bitmiyor, alım gücü gibi çoğu diğer şeyde önemli, istersen ekonomide 1. ol ama alım gücün yerlerde olsa n'olacak?
Adam okuyor bakıyor burda bir şey yok gidiyor haklı adam ülleden giden herkes haklı nerdeyse

Adam okuyor bakıyor burda bir şey yok gidiyor haklı adam ülleden giden herkes haklı nerdeyse
Dini para olanın zaten vatan hayrı olmaz. Cefa çekmeden de sefa olmaz. Biraz sıkışınca bu işi bırakacaksan hiç başlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri